Sonet nº30 Sonet al Temps

Un relat de: ThomasTurner1985

Sonet al temps

Sento que se m'escapa el gran temps,
Que sempre passen les oportunitats,
És potser el meu taló d'Aquiles,
Les meves més íntimes debilitats.

Un cop de plor estronca el meu cor,
Vols deshonrar les meves paraules,
I fer-les les meves enemigues,
Però jo et donaré el meu amor.

El temps que és la gran arma de tots,
Així que calla, vil sangonera,
I no fagis cridar als tristos morts,

Que són víctimes d'una guerra,
On no hi ha tampoc triumfadors,
El món és només pena i misèria.

Comentaris

  • el temps passa[Ofensiu]
    Neron | 18-08-2008 | Valoració: 10

    m'agrada la frase que diu: que sempre passen les oportunitats
    crec que és una veritat com un temple

  • pasa el temps[Ofensiu]
    Kurdank | 17-08-2008 | Valoració: 10

    passa el temps sense que ens en adone'm i quan ho fem es massa tard