Sonet nº29 Somnis de foc

Un relat de: ThomasTurner1985

Somnis de foc

El sol s'ha alçat sobre la lluna,
Buscant el rastre de les grans estrelles,
Il·luminan alhora les roselles,
Guanyant la partida a la nocturna.

L'astre reinant ha il·luminat la mar,
I ha fet perles de les seves gotes,
En un vaivé màgic de meravelles,
Ha evadit al silenci per tornar.

El reflex dels teus ulls li pertany,
I les teves mans han besat,
L'aigua amb semblat estrany.

Per fer el que mai ha fet la humanitat,
Enamorar-se del sol i viatjar mil anys,
Per tornar i fer del somni realitat.

Comentaris