Sóc un missatge secret i la meva lectura t'és prohibida (Secrets)

Un relat de: matenquatre

Sóc un missatge secret. Vaig destinat a en Carles Gingebre, així que si ets una altra persona, la meva lectura t'és prohibida. Tampoc no podries seguir llegint si el teu nom resultés ser aquest, ja que es tracta d'un destinatari en clau.

Puc semblar inofensiu, però t'asseguro que no ho sóc. El meu contingut és de la màxima rellevància i podria ser extremadament perillós en les mans equivocades. Hi ha infinitat de països i organitzacions (dolents tots ells) disposats a qualsevol cosa per tal de conèixer el meu testimoni. Són molts els anys que porto cercant la destinació, molts els indrets que he visitat i molta la gent que ha donat la seva vida, propietats i virtut per a salvaguardar la meva comesa.

He vist coses que vosaltres humans mai no creuríeu. Atacar naus pirates més enllà de Creta, des de l'interior de la meva ampolla de vidre. He vist llums de neó brillant en la foscor de la més obscura de les discoteques. He compartit cau amb els tresors més fabulosos i he estat amagat en el revers de quadres, falsos murs, i folres de llibres i maletes. M'han encriptat, memoritzat, tatuat i escrit a la llimona. Ah! i posat entre carns donzelles, en llenceria fina (experiència aquesta que, per un missatge baró com jo, resulta deliciosament estimulant).

En fi, que he vist món i viscut la vida. Però ja sóc ancià, i ja no tinc les forces i la memòria d'antuvi. Des de que em van digitalitzar, que ja no tinc ganes de més aventures. S'hi està tan bé, aquí, còmodament instal·lat en el ciberespai.
I el cas és que ja no recordo què deia...

M'autodestruiria en cinc segons, però aquí la pólvora no funciona. I no sé javascript.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

matenquatre

9 Relats

23 Comentaris

10040 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Sóc informàtic i en gaudeixo.

M'agraden els enigmes i la matemàtica recreativa. I em desfogo en el web www.enigmalia.com


M'agrada jugar als escacs. I ho faig al web www.escaquejant.com


M'agrada fer webs i els dos anteriors els he fet jo.

I, és clar, m'agrada escriure i ser llegit. I per fi he trobat on fer-ho!