Sí a les retallades!

Un relat de: Jan des Val
Doncs jo dic...

SÍ A LES RETALLADES!

- SÍ a la retallada del senat: ELIMINACIÓ DEL SENAT!
- SÍ a la retallada dels trens d'alta velocitat que no van enlloc: ELIMINACIÓ DE LA PARTIDA PER ALS AVE DE GALÍCIA I EXTREMADURA!
- SÍ a la retallada de privilegis dels diputats: ELIMINACIÓ DELS PRIVILEGIS DELS DIPUTATS!
- SÍ a la retallada d'ajuts i rescats a bancs i caixes que han arruïnat el poble: ELIMINACIÓ DE DINERS PÚBLICS CAP ALS BANCS!
- SÍ a la retallada en el termini de pagament dels deutes d'entitats públiques a petites i mitjanes empreses privades.
- SÍ a la retallada de sous, prejubliacions i jubliacions galàctiques d'alts executius de caixes i bancs que paguem entre tots i totes: ELIMINACiÓ DE SOUS ALTS IMMORALS!
- SÍ a la retallada de despeses innecessàries i sumptuoses a empreses públiques: ELIMINACIÓ DE DESPESES INNECESSÀRIES A EMPRESES PÚBLIQUES
- SÍ a la retallada de l'euro per recepta i copagament estatal per a la gent amb poc nivell adquisitiu: ELIMINACIÓ DEL PAGAMENT PER A MEDECINES PER A LA GENT AMB POC NIVELL ADQUISITIU!
- SÍ a la retallada dels peatges abusius a les vies catalanes que són un greuge comparatiu: ELIMINACIÓ DE PEATGES A LES VIES CATALANES!
- SÍ a la retallada de l'IVA per a béns culturals, educatius i sanitaris: ELIMINACIÓ DE L'IVA PER A CULTURA, EDUCACIÓ I SALUT!
- SÍ a la retallada del Ministeri de Cultura, que ho té tot transferit a les comunitats autònomes: ELIMINACIÓ DEL MINISTERI DE CULTURA!
- SÍ a la retallada de violència exercida per l'estat: ELIMINACIÓ DE LA VOLÈNCIA DELS COSSOS POLICIALS!
- SÍ a la retallada en demagògia, prohibicions, de manca de llibertat i falta de tolerància, vingui d'on vingui: SÍ A L'ELIMINACIÓ DE LA PROHIBICIÓ DE LLIBERTAT!
- SÍ a la retallada de la despesa militar exagerada: ELIMINACIÓ DE LA DESPESA MILITAR EXAGERADA!

I sí a moltes més retallades que coarten la llibertat de les persones i aixafen el cap de tot un poble!

Comentaris

  • ostres m'has sorprès jan !!![Ofensiu]
    joandemataro | 15-11-2012 | Valoració: 10

    mai hauria dit que algú em faria dir això: " Sí a les retallades ", després de llegir el teu escrit ho dic en veu ben alta amb tu : " SÍ A LES RETALLADES !!!!! "

    REP UNA CORDIAL SALUTACIÓ
    des de mataró
    joan