Segona Carta

Un relat de: RainBow_CoLouRs

Si… sembla que per fi, hi ha hagut una segona carta.
Però saps? Crec que serà l'última, perquè escriure aquestes cartes, és només remoure una mica més el passat, perquè sé que tossuda que sóc l'únic que hi escriure seran coses que vam fer quan el nostre amor ho superava tot.
L'altre dia quan anava pel carrer, passava pels llocs on ens havíem donat els primers besos. I sense voler, tombava el cap, i ens veia allà, agafats de la mà, amb un somriure d'orella a orella, aquells ulls brillants d'amor... Llavors girava el cap, mirava al terra, i m'adonava de tot el que a partir d'aquell dia no tindria, i sí, no et negaré que no m'entristia pensar-ho, però com et vaig dir, oblidaré el passat, i no m'amargaré més.
I seguia caminant, amb el cap cot, no t'ho puc ocultar, els ulls se'm ennuvolaven al pensar-ho, i de sobte començava a sentir que llàgrimes recorrien al meva cara, llàgrimes àcides, que jo no volia que sortissin a la llum.
Però suposo que la situació em podia, els records eren massa forts, i jo no podia fer que m'era indiferent, quan dins, el cor, bategava més fort que mai.
No sé, sincerament que vull dir amb aquesta carta, perquè em sembla que tot son contradiccions, per una banda.. si, per l'altre...no.
És complicat, l'únic que sé es que em costarà oblidar-te no t'ho nego, però espero que poc a poc, dia a dia, tota aquesta amargor es vagi fonent, i que arribi un dia, que sigui una vida nova, plena d'alegria i de felicitat.
A vegades, sento que tot això em sobrepassa, que no puc més, però quan penso en abandonar-ho tot, me'n adono, que, no és el que vull fer, perquè si ho fes seria perdre't a tu per sempre, i a tota la gent que m'envolta i que tant m'estimo.
Bé, això no és un adéu, ni molt menys, simplement, és una nova etapa de la meva vida...
A partir d'aquesta carta, no n'hi hauran més, perquè tot això quedarà enterrat sota terra, on serà un simple record, res més.
Amic, et desitjo una meravellosa vida, plena d'alegries i de moments especials i màgics.
Que la vida et regali tot el que et mereixes i més.
T'ho desitja una amiga, la teva amiga, la que sempre et recordarà com una persona especial.

Comentaris

  • segona carta[Ofensiu]
    donablanca | 03-09-2005 | Valoració: 10

    és sincer, escrit amb força dels sentiments i amb un vocabulari extens.

    (m'agrada el teu nick)

  • Al final hi ha hagut...[Ofensiu]
    Gorwilya | 02-09-2005 | Valoració: 9

    una segona carta... :P I pel què dius no hi haurà cap tercera... M'ha agradat aquesta carta, en ella transmets sentiments de tristesa per l'absència d'una persona que ja no està al teu costat... Igual que la primera carta, està molt bé! i transmet molt de sentiment, com el de tristesa per la pèrdua de la persona estimada... És bo mirar el passat per recordar, però no per lamentar-se de coses que han passat... ;)

    Segueix escrivint!! I com et vaig dir, jo et segueixo llegint... ;)

    Una abraçada!!

    Gorwilya

    P.D. Gràcies pel comentari! :P