Retorn inesperat

Un relat de: ombra

Ara feia dies que no et veia, que no et tenia a prop. Si he de ser sincera t'he trobat a faltar, enyorava les teves paraules, les teves abracades i els teus silencis.
Estic farta d'anar donant explicacions a la gent, de que és el què ens passa...
Avui m'he alegrat de veuret, però saps ha estat extrany? Aquell pesigolleix, els nervis a flor de pell, no hi eren; un munt de preguntes m'han vingut al cap...
Simplement, la situació no hem domina, puc controlar les meves paraules, les meves accions, però segueixo sense poder controlar els meus sentiments.
Una nit més hem dormit junts, n'estic contenta, encara que no hi ha hagut rse pujadet de tó, les abraçades i les rialles no hi han faltat!
Només voldria dir-te que m'agrada que les coses funcionin així entre tu i jo, que no hem de donar explicacions a ningú, potser perquè ni nosaltres mateixos sabem què és el que hi ha.

Comentaris

  • no, no hem de donar...[Ofensiu]
    Capdelin | 02-04-2005 | Valoració: 9

    explicacions de res ni a ningú... és la vida secreta i pròpia d´una persona...
    tornen els records, les trobades, de nou desperten les emocions i els sentiments i les carícies i els petons... sensacions difuminades en camins no encara ben determinats... però ja se sap, són les etapes prèvies a un amor concret i ben dibuixat...
    escrius molt bé... ànims i a seguir...
    un petó i una abraçada