Res de tu

Un relat de: Primera fada

T'he conegut absurdament. D'una forma aleatòria, d'una manera inesperada, d'un cop.
M'he enamorat de la teva veu, cridant, fugint del món, lluitant per ell. M'has fet tremolar de realitat, m'has fet viure.
No et conec, mai t'he conegut, però espero fer-ho algun dia. No et veig, mai t'he vist, però espero fer-ho algun dia. Et reconeixeré pel carrer? I tu a mi? Sabràs qui sóc jo si no coneixes ni la meva realitat? Sabràs que sóc jo la persona que et busca? La persona que es pensa que tothom ets tu i mai ho ets? La persona que creu veure't perquè de lluny una persona té la silueta de la pau, però de prop se'n adona que no és així?
Sí, seràs tu quan trobi aquesta silueta, seràs tu quan els teus ulls mirin els meus i jo pugui comprovar en la seva profunditat que és teva aquesta veu.
Rarament la por de l'esperança segueix dins meu, i la pobresa de la llibertat aconsegueix fer-me cridar, fer-me buscar-te. No és soledat, és por, és amor, ets tu.

Ja ho sé, ja ho sé, conec res de tu, res conec de tu, de tu, no conec res, però ets tu.

Comentaris

  • Un relat original[Ofensiu]
    brideshead | 03-03-2006

    Aquesta cerca constant d'un somni, d'aquella persona que et faci reconèixer: sí, ets tu a qui busco, perquè fins ara només t'havia intuït, t'havia sentit la veu, m'havia enamorat d'una ombra.... aquesta que avui, finalment, he trobat en el meu camí.

    Potser sembla un xic atropellada la redacció, potser haries pogut polir una mica més algunes frases, i hauria sortit un relat més net, més concentrat. Espero que no t'ho prenguis malament, només és la meva opinió, però crec que la idea que has volgut desenvolupar és molt bona i per això m'ha semblat que t'ho podia dir.

    Veig que només portes 6 relats de moment, així que, encara que amb una mica de retard, et dono la benvinguda a Relats, i t'animo a seguir escrivint. Ja veuràs quina família més maca (i una mica boja, també....) que hi ha per aquí!

    Una abraçada i gràcies també per llegir-me.

l´Autor

Foto de perfil de Primera fada

Primera fada

10 Relats

19 Comentaris

15212 Lectures

Valoració de l'autor: 9.00

Biografia:
Heu descobert mai la manera de definir la inspiració? Jo només vaig poder llegir un poema de Becker que ho intentava, però, no és exactament el que jo sento, s'hi acosta, sí, però penso que això cadascú ho viu a la seva manera, és més, cadascú té la seva pròpia inspiració...
La inspiració és allò que et descobreix a tu, que et busca, que s'apropa tímidament a tu, fins al punt de fer-te escriure, de fer-te amo de la necessitat d'agafar paper i llapis i deixar anar tot allò que et diu...que et xiuxiueja a l'oïda i et converteix en escriptor dels seus sentiments, dels teus sentiments, de la teva inspiració.

*M'encanta la teva absència perquè sé que algun dia hi vas ser...*