REINICI DE FUSIÓ CORPORAL

Un relat de: dallonses
RE-INICIACIÓ

JUGANT amb els rínxols daurats, flocalls d'or, nuvolós garbull d'un ros inimaginable. Saturats de passió carnal i extenuats de lascívia delirant, ens entrellaçarem en una abraçada final, síntesi del paroxisme sensorial.

Una bella composició: equilibrat i aquietat conjunt escultòric, vivent, ajaçat en el més intens hedonisme.

Així ens trobà Morfeu que, silent, ens acollí per vetllar el nostre repòs.

La Lluna va fent la ronda nocturna.
L'aurora serena ja expulsa la nit.

Una remor cadenciosa s'acosta, cada compàs, més proper, accelera el dolç despertar ¿ensonyament? La percepció que tinc del pretèrit recent és boirosa. Tinc temença que l'orgia d'amor es trasmudi en onírica il•lusió.

Obro els ulls: La seva presència dorment certifica la dolça nit. Nit de raó, emoció,
litúrgia i passió. Bescanvi de besos ardents, fluïts corporals i sospirs fruitats pel plaer. Cupido i Eros es relleven, successivament, sense topall.

Ella segueix dormitant, abraçada al coixí, les mans de càlida cera; per llavis robins entreoberts, per dents mínims llambreigs de nacre. La fulgent turquesa dels ulls encisers resta segellada per unes parpelles en dormició, a joc amb l'arcuació de les pestanyes.

Bellíssim rostre, aureolat de bucles d'or fi. Babilònica babel aurífica que acull i enquadra la formosa fesomia. Els suggerents rulls titil•len eteris, gronxant-se al ritme de l'hàlit del seu subtil respirar.

Lleument, com dubtant, ses pipelles es volen badar i parpellegen; les turqueses cobren llum: l'ombra se'n va. S'incorpora, esvelta tota ella, genuïna venustat luxuriant.

Amb gest assertiu, la venus mostra complaença pel meu baronívol caient i dotació. Anhelant se'n ve cap a mi; somriu quan constata que un nou abordatge està al punt de mel; que hi haurà un bis; potser dos. La deessa entén que ja estic sobrerament disposat...

Amb els braços estesos, invocadors i, arquejant el cos, m'ofereix un pubis i uns pits palpitants, convidant-me a re-iniciar la càlida i delitosa fusió corporal...

Comentaris

  • Delicat[Ofensiu]
    Totira | 13-01-2014 | Valoració: 9

    M'ha agradat molt aquest relat, de delicada forma i suggerent contingut.
    Et felicito!