Reflexió sobre la vida

Un relat de: sensecor

Avui me posat a pensar en d'importància que no li donem a la vida, quan aquesta sense voler ens treu coses, pensem que es injusta i oblidem que sense ella no seríem qui som. Tots estem plens de moments feliços i sentim morir quan algo s'acaba.

La felicitat arriba en qualsevol instant, tot en el món s'acaba, fins a lo més preciós, fins a lo més modest i dolorós.


Aquí nosaltres pensem que estar sols es el final de la vida i no ens adonem que a vegades la soledat ens ajuda a trobar respostes que no hi eren...

L'amor té un milió de voltes, a vegades ens sorprèn i ens dona felicitat i a vegades es transforma en el pitjor que hi ha.

Pensant en tot això, he crescut una mica més, he après a somriure i a veure la realitat tal com es, però per sobre de tot m'he adonat que no serveix de res ser orgullós quan existeix l'amistat, que no serveix plorar quan un amor marxa, que no val la pena aprendre a callar i que no existeixen fronteres quan ens sentim vius.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191973 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.