Record d'un matí d'estiu (I part)

Un relat de: Jou

Era un noi moré d'uns 17 anys,d'ulls foscos,moré de pell també,amb una mirada ensisadora capaç de deixar a més d'una en estat de xoc. Pes proporcionat amb l'alçada,dents blanques com si del millor anunci de dentífric es tractés. Una mica burleta als adults i a la vida en general.
Era el mes d'agost,aquell any no podia marxar de vacances amb la família perquè encara s'estaven recuperant dels gastos,i el seu pare estava al carrer. Amb els col.legues ja va marxar uns dies al juliol,15 exactament,van anar a una caseta allà perduda per la montanya,pau,tranquil.litat,porros i alcohol. Les vacances perfectes per a un adolescent del segle 21. Però allò ara quedaba llunyà,tots els amics estaven de vacances amb la familia,i ell s'estava tot sol a la puta ciutat de Barcelona. "Quina merda-es repetia mentres tancaba la sessió al msn- només està la plasta de la Eli conectada,què ens haguem enrotllat un parell de nits al Circus no vol dir res..dones,tot s'ho compliquen."

Va sortir al balcó,gratantse la panxa descoberta de la calor insoportable que feia aquell matí.Vida normal,dels quatre gats que no eren tan pocs,que quedaven aquell mes a la ciutat. Va continuar mirant al seu voltant. I de sobte el cor se li va glaçar. Ella. Rossa,cabell una mica més abaix que les espatlles. Se la veia primeta però alta. Cara de nena. uns..16 anys,tirant-li a molt. Però era molt maca,molt dolça. Ulls intensos i verds. No era el seu cànon de noia, a ell li agradaven amb més pit, amb un moré intens d cabell,o un ros platí d'aquells que porta la Cameron Diaz. Més grassonetes,amb corves com la Jlo. que portessin el tanga per sobre del pantaló,i que la samarreta curta amb gran escot deixes veure el piercing al melic. Però Ella no. Ella duia un pantaló texà normal,una samarreta vermella i llarga,coberta per una jaqueta texana,amb la calor que feia. A les mans portaba dues bosses,venia del mercat del davant. Si l'hagués conegut a la discoteca o al Circus,segurament no li hagués fet el mínim cas.
Però no sabem si per les altes temperatures que semblaven que a ella no li afectaven gents,o si per l'aburriment d'aquell matí d'agos amb l'única companyia al msn de la Eli, Se'n va enamorar bojament d'ella.

Comentaris

  • oooops!!![Ofensiu]
    Airin | 24-03-2005 | Valoració: 9

    ho continuaras, oi???
    digues q si, digues q si!!! no em pots deixar amb aqesta intriga!!!
    segueix, eh??
    MUASS!!!

  • Molt maco[Ofensiu]
    ITACA | 24-03-2005 | Valoració: 9

    M'ha agradat força , sobretot el final , quan la descrius a ella i per ultim indiques el nou sentiement que surggeix al xicot al veurela , esta molt be.


    ITACA

l´Autor

Foto de perfil de Jou

Jou

11 Relats

31 Comentaris

14340 Lectures

Valoració de l'autor: 9.48

Biografia:
No vull guanyar res,només vull sentirme lliure i mostrar els meus sentiments.