Record d'un matí d'estiu (III part)

Un relat de: Jou

El cor se li va glaçar per segon cop aquell estiu. Els seus ulls no feien crèdit del que acabava de presenciar. Una noia, rossa, primeta però alta, cara de nena, però era molt maca,molt dolça. Ulls intensos i verds. No era el seu cànon de noia.. Sí.Era ella. La seva Ella. Les seves mans primetes i lleugeres agafaven amb pressa el menjar escampat pel terre per culpa d'ell. Quan va acabar,se'l va mirar només un instant,extranyada,perquè aquell "xulito de ciudá" encara s'estaba aturat com un pasmarot. Els ulls verds d'ella es van entornar una mica a causa del sol,va aixecar una mica el cap,i possant-se dreta del tot va passar per el seu costat àgil i ràpida com el suau vent d'aquell matí d'Agost. Ell va reaccionar. No la deixaria escapar,aquell cop no. Va córrer fins ella i la va agafar d'un braç.
-Espera!!!!!-va cridar-li.
-Que quieres? - contestà Ella
-De dónde eres? entiendes el catalan?
-Lo entiendo perfectamente.A ti que te importa dande soy? anda déjame que ya has hecho suficiente por mi.
Ella continuaba caminant,i ell rera d'ella,ficant-se entre passa i passa.
- Porque no dejas de tocarme las narices?
- Porque te quiero. - se li va escapar. Es va posar vermell com un tomàquet,i ella incrèdula,d'un desconegut guapet,i per la mateixa llei,cregudet, que soposadament li prenia el pèl com molts altres ho havien fet. Ella no va fer la mínima reacció,i ara sí,amb una mica més de ràbia,va continuar el seu camí,sense escoltar-lo a Ell,que continuava caminant rera seu. Ell no estaba disposat a deixar que s'escapés de nou,disposat a seguirla allà a on fos,intentaba de totes maneres que ella li contestés.
- Perdona,no volia dir-te que t'estimo.Estàs enfadada?perquè no em dones una oportunitat?
- Tu te crees que yo doy oportunidades a todos los gilipoyas que me toman el pelo? -Es va aturar en sec.Ell se la va mirar amb tendresa.Encara embobalicat pels seus ulls d'un verd intens com la mateixa llum del sol que els il.luminaba.
- Mira-va començar-se han burlao de mi tantísimas veces,que no confio en nadie,y menos en ti que te acabo de conocer.Si esto es alguna apuesta con tus amigotes te vas y te la juegas con tu puta ma..

I allà va succeïr el primer petó. No sé que deu tenir Ella,que el porta boig en Ell. Només sé,que aquell matí d'Agost,ell no es va contenir i tot i sabent que tenia les de perdre,se la va menjar,primer amb els ulls,després amb la boca.

Comentaris

  • Com més llegeixo més m'agrada...[Ofensiu]
    lorien | 27-03-2005 | Valoració: 10

    Hola Jou,

    t'haig de dir que si que realment hi ha gent que llegeix les entregues del record d'un matí d'estiu, i ja estic dessitjant que arribi la quarta.

    Com més llegeixes més t'agrada i menys ganes tens d'acabar de llegir, perquè després tot aquest món imaginat, Barcelona a ple mes d'agost, amb una calor insuportable i la misteriosa noia andalusa..., desapareix per tornar a la realitat, a Olot un fred mes de març, un matí d'un diumenge davant de l'ordinador..., indiscutiblement prefereixo el món en el qual ens has fet entrar amb el teu relat.

    M'agrada moltíssim i espero llegir algun relat nou aviat, que avui ja m'he polit tots els que hi tens. Un petó.

    Elena

l´Autor

Foto de perfil de Jou

Jou

11 Relats

31 Comentaris

14334 Lectures

Valoració de l'autor: 9.48

Biografia:
No vull guanyar res,només vull sentirme lliure i mostrar els meus sentiments.