Rallada...

Un relat de: sensecor

Un full en blanc que espera ser escrit, una vida nova que espera ser viscuda, qui sap que s'escriurà, qui sap que passarà, només queda esperar, esperar es l'única opció. Esperar i esperar, veure com passa el temps, i veure com et fan mal una vegada rere l'altra, tu no has fet res, però ho fan igual. Intentes ser fort i no et queda un altra manera de tirar cap endavant. Et fa mal si, però no deixes temps per a pensar en el que ha passat, ho ocupes amb coses que no t'interessen però fa que tinguis la ment a un altra cosa que no sigui això que et va fer mal. Però un dia pares i aquí ve tot un altra vegada, tot el que ha passat que intentes oblidar esta un altre cop a la teva ment i no et deixa en pau, et persegueix tot el temps i et poses a plorar o simplement et sents cansat de tot, tot et dona igual.
Llegeixes i no te sentit el que llegeixes, veus la televisió i no t'interessa el que fan, parles amb la gent de converses insubstancials i sense res de sentit.

Aquest dies son horribles perquè no pots fer un altra cosa que pensar i pensar, de mil coses que van passar fa molt o poc temps però que en un altre temps o ara et van fer mal o et van fer feliç, tot val.

No tens ganes de demanar ajuda, per a què? Per a que demanar ajuda si estaràs igual de dolgut que abans però amb més coses que pensar, a vegades parlar et desfoga però no sempre, hi ha cops que es millor pensar tu sol i arribar tu sol a una decisió, al que tu creus que es el que vols o el que t'agradaria.

Hi ha moltes coses que pensar, en el present, en el passat i en el futur, en que faràs, en el que vas fer i en que fas, però també en el que faries si...o en que passaria si...però tot es queda en pensar i pensar. Res més, en menjar-te el cap i un altre cop fins trobar la solució, si la té.

Comentaris

  • Pensar...[Ofensiu]
    natasha | 29-06-2007 | Valoració: 9

    ...i pensar durant hores, passar-te dies "menjan-te el coco" i no veure res clar. Sé el que és. Però de vegades treure-ho ajuda. Deixar anar tot el que portes dins i t'inquieta costa malgrat després vegis que és el millor perqué guardar-s'ho no porta enlloc.

    Una abraçada

    -.-NaTaShA-.-

  • Gràcies[Ofensiu]
    sensecor | 27-06-2007 | Valoració: 10

    A partir d'ara tindreu nous relats...

  • aprendràs, amb el temps,[Ofensiu]
    ANEROL | 27-06-2007 | Valoració: 9

    a posar cada cosa al seu lloc.
    Realment, quan es viu les emocions de la manera com tu les vius, costa molt de separar les coses. Aprendràs, seguiràs estimant, tornaràs a patir, i t'aniràs coneguent

  • Ben reflexionat[Ofensiu]
    jOaneTa | 27-06-2007 | Valoració: 10

    Hola.
    Feia temps que no em passava per un dels teus relats i el títol d'aquest m'ha cridat l'atenció.
    És cert, és una rallada però una rallada ben elaborada.
    Jo també tinc dies en que l'únic que puc fer és pensar, pensar i intentar trobar una solució per acabar amb el mal que m'han o m'he causat però a cops no és bo fer-ho. Intentes fer-ho sòl perquè amb els altres només empitjores però dins la solitud només aconsegueixes que un petit problema es transformi en una muntanya incapaç de enderrocar-se. Pensa-ho.
    Petons i ànim.

    jOaneTa

Valoració mitja: 9.33

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191910 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.