Qué lindo gatito

Un relat de: escocells

Quina puta mania de pensar en la resta del planeta.I què si no tinc hipoteca? I què si no tinc pla de pensions ni monovolum?I què si el meu gat és obès mòrbid?
Fa temps que me n'he adonat que les opinions dels amics sobre la meva vida no m'importen gens.Per exemple: el meu gat està gras.La majoria de gent que ve a casa es passen tot el sopar dient:"Quin gat més gros!!! Quin gat més gros!!! "
I jo abans pensava ," has de fer que el gas s'aprimi".Que he de fer que el gat s'aprimi? Per què ? Perquè em deixin tranquil·la? Però si molts dels que m'ho diuen odien els gats!!! I , per això quan veuen un gat , com que no els hi diu res, no suporten que tingui un cul ben gros.Ni que l'haguessin de dur a coll!!!!
Quina mania per la imatge , fins i tot amb els animals.Un dia estàvem sopant tota una colla a casa meva quan de sobte el gat va fer acte de presència al menjador.
La veritat és que sembla un "Sanbernardo", amb dues boles de greix a cada cantó.Total, que apareix el gat i tothom deixa de parlar i comencen amb la puta cantarella: "Òstia, quina gata més gorda , està prenyada?"
Però com vols que ho estigui si és mascle?
Fins que un dia me'n vaig atipar i els vaig dir que ja estava bé de parlar del gat, que sempre estaven igual i que estava ben farta del monotema.I es va fer un silenci que es podia tallar l'aire amb un ganivet.
L'altre dia ja va ser la bomba.Un amic em va dir : "Pero bueno, què pesa aquest gat? Està tremendoooo!!!, un dia d'aquests petarà!!! ""
Heu vist mai petar un gat? No heu vist mai un gat gordo viure molts anys?? He vist coses curioses que fan els gats i els gossos, però mai he llegit que un gat hagi explotat per estar gras.
A mi el gat em fa companyia i m'ajuda a sortir al carrer quan he de comprar-li sorra o menjar, encara que no tingui "el dia".I quan torno a casa em ve a buscar supercontent i es deixa caure al sofà perquè el grati.Quan estic plorant ve al meu cantó i no se separa durant una bona estona.A vegades quan ploro molt fort, em mira mig-espantat, mig-no-sap què fer, però és l'únic que mai no m'ha fallat i , encara millor, mai m'ha dit : "Què grassa estàs.Quin company més respectuós!!! És lo que més m'estimo del món!!!

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer