Que injusta es la vida

Un relat de: sensecor

Perquè quan creus que tot va bé no és així? Sempre passa alguna cosa, i no precisament bona sinó al contrari, i quan creus que ja res més podrà passar, alguna cosa pitjor acaba passant. Què és el que em queda per passar? Quant ha de patir una persona? A que venim a aquesta vida? A viure o més aviat a patir? No pels del voltant sinó per les persones a les quals els toca a viure, totes aquestes situacions, que lluiten per sortir d'una i es troben amb una altra, sense temps a recuperar-se. I com sempre algú proper, i com sempre els quals menys l'hi mereixen. Com penso des de fa anys que injusta és la vida.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191973 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.