Què he fet? (culpa)

Un relat de: Jansy

- Déu meu, què he fet?! - El cos de la noia, tirada per terra, ensangonada, acabava tot just de rodolar per l'asfalt. - Mare meva!

Em descordo el cinturó, surto del cotxe i miro la noia amb por. M'acosto. Què punyetes feia creuant la carretera a aquelles hores de la nit? No l'havia vist!

- Ei! Eh! Contesta, hòstia! - la toco, em crea un pànic increïble. No té pols. - Merda!

Per què coi em passa això a mi? Amb quatre puntades de peu la tiro a la profunda cuneta. A veure si així no la troben... Em miro el cotxe, travessat a la carretera. Havien saltat tots els mecanismes de frenada possibles. Entro, agafo el volant amb les mans plenes de sang i accelero. Accelero, accelero, accelero més; fins a arribar a casa. Em miro al mirall, tinc una pinta digna dels assassins psicòpates de les pelis de terror. Faig una dutxa, la sang s'escola pels sis forats del desguàs. No sopo, m'estiro al llit. Només m'imagino atropellant dones joves, tantes com les que se'm posen al davant. Com deuria ser, ella? Potser estudiava, potser era mare, potser tot just està sortint amb el seu primer xicot. Quanta gent de l'estimava? Quantes vides he esquinçat? Què he fet...? No aconsegueixo dormir. M'aixeco del llit. Qui sóc per valdre més per aquella noia? No sóc ningú, no sóc res.

Agafo l'abric i surto al fred exterior. Camino fins a la carretera. Els cotxes em fan recordar l'accident. Qualsevol hauria estat capaç de frenar abans d'atropellar-la, jo no, inútil de mi. M'acosto a l'asfalt. Ve un cotxe negre a gran velocitat. Dues passes endavant. Mentre el cotxe frena, veig el conductor amb la boca oberta, donant cops de volant. L'impacte em causa la mort instantània. El conductor, amb la cara desencaixada, mira l'escena que ha creat.

- Déu meu, què he fet?!

Comentaris

  • Trepidant[Ofensiu]
    Salva | 30-11-2006

    Molt bon relat, Jansana! I molt malament no avisar-me de que escribies per aqui!

  • Bona trama d'accions[Ofensiu]
    BOLZANO | 29-11-2006 | Valoració: 8

    Els sentiments de culpa podem ser tan forts com el que descrius.
    El que més m'agrada és com desenvolupes l'acció.
    El que menys el final, doncs el relat estar en primera persona i el protagonista....ja m'entens.

  • Princeseta | 28-11-2006 | Valoració: 9

    No crec que sapigués això teu, però... Bé, és igual. Jo volia comentar que cada cop que em llegeixo el relat hi veig diferets matissos i diferentes coses que en la lectura anterior no havia vist. M'agrada molt aquesta sensació!

  • Malparit![Ofensiu]
    Bufanuvols | 26-11-2006

    No sé si saps que el meu germà també s'ha llençat a la carretera perquè deia que havia matat a un tipet molt lleig.

    Bé, és igual, tota l'herència dels pares serà per a mi.

    Passa-ho bé entre lletres

    Bufanuvols

  • No m'ho esperava![Ofensiu]
    Princeseta | 22-11-2006

    No m'esperava per res aquest final. Molt ben lligat i ràpid. Tot passa molt ràpid però el detall de les sensacions és impressionant.

    M'agradat molt!!

l´Autor

Foto de perfil de Jansy

Jansy

14 Relats

50 Comentaris

20383 Lectures

Valoració de l'autor: 9.36

Biografia:
Sóc estudiant d'Enginyeria Tècnica en Informàtics de Gestió (UPC). Sé que sóc totalment de ciències, però això de llegir i escriure sempre m'ha agradat, tot i que no se'm dóna bé.

Sóc molt tímid, i això m'ha fet viure més per dins que per fora, podent veure les coses en altres sentits. Potser per això sóc tan estrany.



Per qualsevol cosa: xjansana@msn.com

Per saber què faig: nofeusoroll.blogspot.com