Portes

Un relat de: no hi sóc

Tancar portes situades a l'esquena, algunes fins i tot donant-li dos tombs al pany i llençar la clau tan lluny com es pugui. Obrir-ne d'altres de bat a bat que estan just en front dels nassos; obrir-ne d'altres que estan al costat i treure el cap per veure que hi ha i quan ja ho hem vist, tornar-les a tancar o fer veure que no hem vist res i deixar-la entreoberta. Quedar-se quiet per uns moments, mirar, observar, esperar que passi alguna cosa amb la combinació de portes que has deixat obertes i tancades.

Et canses d'esperar, d'estar quiet i veure que no passa res, o si més no, res de lo que et pensaves o desitjaves que podria arribar a passar. Potser t'has equivocat de combinació i et qüestiones si has tancat portes que no hauries d'haver tancat o si n'has obert d'altres que no s'haurien d'obrir mai. Acció: obrir i tancar portes. Experimenta; no deixis que les coses passin per si soles, fes que passin.

Comentaris

  • pensaments[Ofensiu]
    ANEROL | 23-08-2009

    i fets. La primera part em duia a pensar en un relat sobre una història de caire d'intriga; bé, imaginació meva. Però, m'ha enganxat.
    La segona part, bé, és la teva conclusió. Ben escrit.

l´Autor

Foto de perfil de no hi sóc

no hi sóc

11 Relats

10 Comentaris

10052 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
Vaig néixer ja fa uns anyets exactament el 1986, he de dir que des de sempre he estat de números, d'aquí el motiu pel qual els meus relats poden ser una mica....

Vaig començar a escriure, quan de petiteta hem van regalar un diari personal, i ja fa uns anys que vaig començar a escriure els petits assaigs que estic publicant per aquí. Aquests petits relats són fruit de que en l'escriptura, encara que no sigui una de les coses que s'hem donin millor, he trobat un petita escapatòria en els mals moments. intentar plasmar en un escrit allò que hem passa per dins, moltes vegades no ho aconsegueixo, però per mi és com una petita teràpia, que molts cops, hem funciona.

Doncs res més per part meva simplement que gaudiu dels relats que hi ha per aquí i no deixeu mai d'escriure!!