Poeta de paperina

Un relat de: Antònia Puiggròs Muset
Escriptor de porta closa, poeta de paperina,
que amb quatre mots mal comptats
vols moldre la farina del temps que se t’ endur.
Minúscul narcisista que mai no surts del cau
i amb paraules buidades de vida i de caliu
pretens assegurar-te espai als llimbs eterns.
Esclafit de rialles per tanta ingenuïtat!
El jardiner que cuida les flors del cementiri,
el llaurador que fanga un dur tros de terròs,
l’àvia que sargeix curosa els vells mitjons
i la dona que allisa els llençols d’un bressol,
tots ells són mil vegades més importants que tu.
Herois de cada dia, llavor tendra i senzilla!
Poeta paperina, mai no seràs com ells!

Comentaris

  • És ben veritat[Ofensiu]
    Atlantis | 05-09-2013

    M’agrada molt aquest poema crític amb els que se’ls donen de poetes importants, que s’omplen la boca de paraules altisonants, pensant-se que son els millors. En conec alguns i no sé si passa en tots els que es creuen artistes que s’acostuma a tenir l’ego molt gran.

    M’agrada la reivindicació de les persones senzilles, de les coses de cada dia. I també saber escriure i parlar d’aquestes coses.

    Domines la forma i el ritme i per això també m’agrada.

    Gràcies per passar pels meus pomes

  • Un poema[Ofensiu]
    Josep Ventura | 27-08-2013 | Valoració: 10


    per guardar dins el bloc dels manuscrits junt a les fulles de la senzillesa. M’agrada
    Salutacions
    Josep

l´Autor

Antònia Puiggròs Muset

49 Relats

148 Comentaris

40569 Lectures

Valoració de l'autor: 9.96

Biografia:
Vaig nèixer l'any 57 a les envistes de Montserrat. No sóc pretenciosa al dir que he estat una digna lectora, però no vaig començar a escriure de manera regular fins ara fa un any. I m'encanta!
També m'agrada passejar pels camins rurals, la natura m'asserena, i pels carrers plens de gent i de llums.
Passo molt bones estones llegint els vostres relats, desitjo que us agradin els meus i agraeixo d'allò més els vostres comentaris.
Ah! Em dic Antònia i Escandalós no és un pseudònim que s'avingui al meu caràcter sinó el nom del personatge del meu primer conte: L'Escandalós i l'avi Pau.