Poemes útils per a infants II: "A veure com pareu això...a veure això qui ho compara? "

Un relat de: joandemataro

Per aprendre comparacions i jocs de paraules...

Blanc com la neu
o petit com una formiga,
negre com el carbó...
A veure això qui ho compara?
A veure compareu això !

Infinit com l'univers
o immens com la mar,
tossut com una mula...
A veure com pareu això!
A veure això qui ho atura?

Lleig com un pecat
o bell com una flor,
orgullós com un paó...
A veure això qui ho compara?
Aveure compareu això!

Baix com un nanet
o tendre com un nadó,
com una roca, dura...
A veure com pareu això !
Per fi, això ja s'atura !

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer