Petita història de pirates VII

Un relat de: somRiure
El sol, apareix poc a poc, mentre tu i el teu pirata obriu els ulls lentament. Us mireu cara a cara i un somrís reciproc apareix als vostres llavis.
Vols que aquest moment no acabi mai, vols quedar-te estirada nua, al costat del timó, sobre la fusta del vaixell, al costat d'aquest pirata eternament.
Cada dia que passa te n'adones que ets més feliç del que havies estat mai.

De cop, però, t’aixeques i mires direcció bavor, i veus com el sol, dividit al mig del cel t'il·lumina una petita platja.
- On anem? – preguntes sorpresa.
- On vols anar? – et pregunta el pirata, amb un somrís picaró.
- Em vull quedar aqui.
- Fa poc em vas dir que volies anar a terra de tant en tan, per poder tornar a viure el teu passat.
- Si, en sóc conscient, però cada cop tinc més clar que la meva vida del passat ja no pertany a la meva vida del present.
Sóc qui sóc, i visc el que vull viure, i sé que que deixo coses enrere. No em falta res, ni em falta ningú.
Gràcies a tu he conegut a molts pirates més que m’han ensenyat molts secrets d'aquesta vida, i ara mateix és el que vull seguir vivint.
No vull quedar-me en el passat. Vull viure el futur, i m’agrada el present, per tant, ja pots agafar el timó, canviar de rumb i seguir endavant.
Però, no cal que et vesteixis. Pots quedar-te al meu costat una estona més fins que el sol surt del tot.
- Està bé. M’agrada veure com cada dia tens més clar el camí ha seguir.
- Tu m’ho vas dir fa temps, i encara que de tant en tant ho dubto, sé que en el fons sóc un pirata més, i el meu camí és aquest.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de somRiure

somRiure

21 Relats

9 Comentaris

12146 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Mirat des d'un punt de vista extern ella era una noia d'allò més normal.

Una noia que sabia el que volia, estava segura del que significava la vida per ella, que quan es llebava cada mati sabia que els seus peus farien un nou camí i que viuria coses que no es repetirien, que cada visió de l'exterior canviaria cada cop que intentès tornar-ho a veure, que creixeria constantment, que la seva ment no parava d'aprendre coses noves i que com totes les persones, hi havia dies que era la persona més feliç del mon, i altres, en canvi, es considerava incompetent, i fins i tot una persona inútil i desitjava arribar a casa i poder desfogar-se plorant i culpant-se de tot.
Era una noia que tot i tenir grans canvis d'estat d'ànim sempre sabia tenir un somriure iluminat a la seva cara (o almenys ho intentava) ja que considerava que era el més important en una persona.

Era una noia molt expressiva i tot i que li costès demostrar els seus sentiments i exterioritzar-los, era una noia d'allò més afectiva i sentia profudament totes les emocions que despertaven els estímuls més propers del seu voltant.

Escribia, escribia molt, i ho feia per aclarar les seves idees, per recordar tot allò que passava per la seva ment en qualsevol moment i trobava interesant, i sobretot escribia per mantenir de manera conscient, real i fins i tot pròxima les seves experiències i vivències que considerava més importants, tot allò que despertava quelcom en ella que la feia sentir diferent a la resta, i d'aquesta manera aconseguia recordar tot allò que creia més irrelevant.

Era una noia curiosa, que intentava busar el sentit més llògic de la vida i de tot allò del que estava envoltada.
Era una noia positiva, que, en resum, volia viure la vida, fer-ho evolucionant i observant constantment tots aquells detalls més interessants.

Una noia que durant el dia a dia intentava seguir caminant, contiuar el seu camí, saltant les roques que impedien fer-lo fàcil, i arrosegant els peus quan es trobava davant una gran pujada, però a la vegada mai parava a descansar, abançava lentament quan necessitava un temps per saber quin camí escollir, i fins i tot era capaç de còrrer quan estava segura dels passos que la guiaven.

Els seus ulls miraven amunt, sense parar d'observar el cel, però els seus peus sabien caminar trepitjant el terra amb molta força i fent petits salts, sense necessitat d'intentar volar sabent que mai ho aconseguiria. Tot i aixi mai imaginava quin seria el final del seu camí però desitjava arribar-hi i viure tot allò que s'hi trobaría.