Petita història de pirates V

Un relat de: somRiure
- En què penses? - et pregunta de cop aquell pirata sense mirar-te directament i apropant-se a la vora del vaixell i intentant observar el que tu contemples.

- En res. En tot. En mi. En tu. En la vida en si - Li respons sense deixar d'observar l'horitzó fixament.

- I de què et serveix pensar en tot això?

- ... De res, i de tot a la vegada.

- No t'entenc.

- No em vulguis entendre, no ho aconseguiries. Sóc una persona que amaga massa els seus sentiments, que els pot arribar a demostrar sense haver dit res abans, ni ho dirà desprès. Pots quedar-te aquí, al meu costat, contemplant amb la mateixa intensitat i fixament l'horitzó que em permet saber què sento a cada moment, que em permet parlar amb mi mateixa i explicar-me què em passa. No vulguis entendre'm, però pots compartir aquests moments amb mi, per mi són únics i necessaris, i ja que no puc demostrar-te de cap altra manera el que em passa, et demano que et quedis aquí.

- Què creus que és el que et passa i t'expliques a tu mateixa?

- Sé, i tinc clar que ara mateix, estar damunt d'aquest vaixell, poder parlar amb tu, un pirata amb el que sempre he somiat, poder avançar per l'aigua sense rumb, ni llei, ni norma que m'impedeixi ser qui vull ser... em fa sentir feliç. Que cada cop estic més enganxada a aquesta mena de vida, però per un altre banda em fa mal haver deixat enrere tot el que m'enganxava a la vida que tenia abans.

- I, hi vols tornar?
- Si. O no. No ho sé. Vull tornar, però no vull marxar. Vull saber que tot i que visqui una nova vida, la vida que sempre havia imaginat i que sempre havia desitjat, la vida que tenia abans no desapareixerà mai, que sempre podré seguir arribant a port i viure el que vivia abans, encara que no sigui de la mateixa manera. No vull haver d'escollir, no vull haver de triar entre el present i el passat. El passat sempre estarà en mi, sempre m’acompanyarà, vagi on vagi en el present.
- T'entenc. I he de dir-te que no és impossible aconseguir-ho. El meu vaixell et pot portar on et faci falta, sigui quan sigui, i on i quan vulguis i ho necessitis. Només cal que ho demanis, que demostris el que sents, que ho expliquis, que ho diguis. Jo t'hi portaré.
- Veus? Precisament aquests petits detalls són els que no vull deixar passar, vull aprofitar. Estic vivint una nova vida que jo mateixa he escollit, que no puc negar que m'encanta, que no vull deixar de viure, i vull que part de la meva vida passada també ho entengui. Durant la meva vida passada no deixava de dir la mateixa frase, i és que en el fons sóc un pirata més, i tot el que m'envoltava ho sabia... Per què ara que ho puc ser, hi ha alguna cosa més que m'ho impedeix?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de somRiure

somRiure

21 Relats

9 Comentaris

12142 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Mirat des d'un punt de vista extern ella era una noia d'allò més normal.

Una noia que sabia el que volia, estava segura del que significava la vida per ella, que quan es llebava cada mati sabia que els seus peus farien un nou camí i que viuria coses que no es repetirien, que cada visió de l'exterior canviaria cada cop que intentès tornar-ho a veure, que creixeria constantment, que la seva ment no parava d'aprendre coses noves i que com totes les persones, hi havia dies que era la persona més feliç del mon, i altres, en canvi, es considerava incompetent, i fins i tot una persona inútil i desitjava arribar a casa i poder desfogar-se plorant i culpant-se de tot.
Era una noia que tot i tenir grans canvis d'estat d'ànim sempre sabia tenir un somriure iluminat a la seva cara (o almenys ho intentava) ja que considerava que era el més important en una persona.

Era una noia molt expressiva i tot i que li costès demostrar els seus sentiments i exterioritzar-los, era una noia d'allò més afectiva i sentia profudament totes les emocions que despertaven els estímuls més propers del seu voltant.

Escribia, escribia molt, i ho feia per aclarar les seves idees, per recordar tot allò que passava per la seva ment en qualsevol moment i trobava interesant, i sobretot escribia per mantenir de manera conscient, real i fins i tot pròxima les seves experiències i vivències que considerava més importants, tot allò que despertava quelcom en ella que la feia sentir diferent a la resta, i d'aquesta manera aconseguia recordar tot allò que creia més irrelevant.

Era una noia curiosa, que intentava busar el sentit més llògic de la vida i de tot allò del que estava envoltada.
Era una noia positiva, que, en resum, volia viure la vida, fer-ho evolucionant i observant constantment tots aquells detalls més interessants.

Una noia que durant el dia a dia intentava seguir caminant, contiuar el seu camí, saltant les roques que impedien fer-lo fàcil, i arrosegant els peus quan es trobava davant una gran pujada, però a la vegada mai parava a descansar, abançava lentament quan necessitava un temps per saber quin camí escollir, i fins i tot era capaç de còrrer quan estava segura dels passos que la guiaven.

Els seus ulls miraven amunt, sense parar d'observar el cel, però els seus peus sabien caminar trepitjant el terra amb molta força i fent petits salts, sense necessitat d'intentar volar sabent que mai ho aconseguiria. Tot i aixi mai imaginava quin seria el final del seu camí però desitjava arribar-hi i viure tot allò que s'hi trobaría.