detalls de la vida

Un relat de: somRiure

La vida està plena de detalls que semblen insignificants, però que la majoria d'ells són els responsables de que la vida en si es pugui anomenar vida.
La vida de cada persona està composta per diferents camins, diferentes visions, per infinites diferències que fan que a l'hora de ser tots persones i ser essers semblants,
cadascú de nosaltres sigui totalment diferent als altres.
La resta de persones mai podrà saber què és el que passa pel cap d'una persona durant les 24 hores de tot un dia, ni una persona podrà saber (ni tan sols imaginar) que és el que sent ni imagina qualsevol altre persona.
Detalls tant "insignificants" com la corba dels llavis (que no només demostra el grau de felicitat o de tristesa d'una persona, si no que existeixen moltissimes més emocions que tan sols un petit moviment produït pels músculs pot demostrar un estat d'ànim), o una mirada perduda (o dissimulada) que intenta amagar allò que sent però que no ho aconsegueix...
Un moviment de mans que s'acosta a un lloc determinat, la manera d'expressar-se de cada un, la manera de vestir-se i de com reaccionar i actuar davant de cada situació...

Tots aquests i molts més són detalls que ens fan ser persones, que aconsegueixen diferenciar-nos de la resta del món i fer-nos únics a cadascun de nosaltres.
La vida està feta de petits detalls que resten en la indiferència, que s'amaguen a la vista de qualsevol persona, però que poden arribar a ser el més important per a qualsevol.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de somRiure

somRiure

21 Relats

9 Comentaris

12137 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Mirat des d'un punt de vista extern ella era una noia d'allò més normal.

Una noia que sabia el que volia, estava segura del que significava la vida per ella, que quan es llebava cada mati sabia que els seus peus farien un nou camí i que viuria coses que no es repetirien, que cada visió de l'exterior canviaria cada cop que intentès tornar-ho a veure, que creixeria constantment, que la seva ment no parava d'aprendre coses noves i que com totes les persones, hi havia dies que era la persona més feliç del mon, i altres, en canvi, es considerava incompetent, i fins i tot una persona inútil i desitjava arribar a casa i poder desfogar-se plorant i culpant-se de tot.
Era una noia que tot i tenir grans canvis d'estat d'ànim sempre sabia tenir un somriure iluminat a la seva cara (o almenys ho intentava) ja que considerava que era el més important en una persona.

Era una noia molt expressiva i tot i que li costès demostrar els seus sentiments i exterioritzar-los, era una noia d'allò més afectiva i sentia profudament totes les emocions que despertaven els estímuls més propers del seu voltant.

Escribia, escribia molt, i ho feia per aclarar les seves idees, per recordar tot allò que passava per la seva ment en qualsevol moment i trobava interesant, i sobretot escribia per mantenir de manera conscient, real i fins i tot pròxima les seves experiències i vivències que considerava més importants, tot allò que despertava quelcom en ella que la feia sentir diferent a la resta, i d'aquesta manera aconseguia recordar tot allò que creia més irrelevant.

Era una noia curiosa, que intentava busar el sentit més llògic de la vida i de tot allò del que estava envoltada.
Era una noia positiva, que, en resum, volia viure la vida, fer-ho evolucionant i observant constantment tots aquells detalls més interessants.

Una noia que durant el dia a dia intentava seguir caminant, contiuar el seu camí, saltant les roques que impedien fer-lo fàcil, i arrosegant els peus quan es trobava davant una gran pujada, però a la vegada mai parava a descansar, abançava lentament quan necessitava un temps per saber quin camí escollir, i fins i tot era capaç de còrrer quan estava segura dels passos que la guiaven.

Els seus ulls miraven amunt, sense parar d'observar el cel, però els seus peus sabien caminar trepitjant el terra amb molta força i fent petits salts, sense necessitat d'intentar volar sabent que mai ho aconseguiria. Tot i aixi mai imaginava quin seria el final del seu camí però desitjava arribar-hi i viure tot allò que s'hi trobaría.