ORGASME AL TREN 1ª Part.

Un relat de: JakpaT

relatsencatala.com adverteix que aquest relat contè llenguatge que pot ferir algunes sensibilitats. No recomanat per menors de 18 anys.

Els Ferrocarrils Catalans de la Generaliltat, trajecte de Bellaterra fins a la parada de Provença.
Asseguda al tren que hem portava a casa després d'una setmana de classe a la UAB, la Claudia es va sorprendre quan va notar els dits d'aquell noi que s'havia assegut al seu costat explorant les seves cames.

Res no la feia pensar que el noi, d'uns trenta-sis anys, moreno amb cabell llarg molt varonil i de molt bon veure, atlétic, que ja havia vist altres vegades al mateix tren s'assentaría al costat seu amb aquell propóssit.

La primera reacció de la Claudia va ser la d'alçar-se precipitadament del seient i cercar-ne un altre de desocupat, però el tren estava ple de gom a gom.

El noi havia triat bé el lloc on seure, perquè els seients quedaven gairebé completament ocults al final del tren.
La Claudia buscava a la desesperada un altre seïent, però estava clar que no hi havia un altre lloc on seure. Tot seguit va pensar que no podia soportar allò, va mirar el noi directament als ulls, i ja estava a punt de dir-li alguna cosa bastant forta, quan les mans d'ell van arribar a les seves calces. La Claudia va fer un bot i en aquell moment va saber que no gossaria reprotxar-li res. Se sentia avergonyida i no volia quedar en evidència.

El noi la va mirar; en els seus ulls brillava el desig... els ulls estaven desorbitats. Els seus dits així ho demostraven, sense cap mena d'embuts li acariciaven la figa amb delicadesa encara que amb molta insistència. Tenia ja els llavis humits. Amb ell segur que li excitaven les noietes de vint anys com ella.

-No continuis per favor....

Va ser gairebé com un remurmuri, però la Claudia no pensava en adreçar-li paraula alçant la veu. Soptadament es sentia pudorosa i tímida, sols volia fugir, negar tot allò que li passava per la ment. Pregant perquè el noi la deixés en pau, va mirar per la finestra aviam si arribaven al final del trajecte, fingint que no passava res, encara que tancava les seves cames tant com podia, de poc li servia, perquè la mà del noi estava ben soterrada en el seu entrecuix, i els seus dits li fregaven una vegada i un altra el clítoris per damunt de les calcetes, ampliant la zona de joc, i fent-li obrir les cames encara que no volgues.

Alguna cosa va passar mentre la Claudia pensava de forma frenètica com alliberar-se d'aquella situació. La seva figa començava a inflar-se i els seus mugrons es van possar durs, com sempre que començava a masturbar-se. Si que apreciava el tacte d'aquells dits gruixuts als seus tans fins.. aleshores perque no podia frenar aquella situació ?
Va pensar que hauria de ser a causa dels nervis el perquè responia així, però una suau calor s'insinuava ja en el seu sota el seu ventre. La Claudia va mirar furtivament al noia. El molt cabró semblava totalment aliè a tot el que feia la seva mà, mirant cap a un altre costat, aparentment avorrit del viatge. Però els seus dits seguien el ritme que havien iniciat feia un parell de minuts i anaven accelerant. Tan poc de temps? Tan poc reccorregut, semblava una eternitat.

La sensació de calor a part de la que hi existia al tren va començar a fer-se més forta, ja no ho podia negar: s'estava posant molt calenta i d'una forma que abans no havia experimentat. A la desesperada, tractava de moure's, però les seves cames només es van voler obrir-se una mica més. Soptada, es va adonar que les tenia ja completament separades, que aquella mà insistosa treballava amb total llibertat. Va pensar en mil formes d'acabar allò, però no se li n'ocorria cap que li permetés alliberar-se sense cridar l'atenció, sense fer algún gest brusc.
Va mirar al voltant seu per veure si algú l'obserbava. La majoria de viatgers dormisquejava, la resta no mirava ni remotament cap a la seva direcció, només cares avorrides. Va mirar de nou per la finestra: l'autopista no anava gaire plena rarament no hi havia caravana. Però les sensacions del que ella experimentava distaven bastant de l'avorriment.

Llavors va entendre que només hi quedava l'opció de no fer res, que tan sols podia esperar que la dona acabés de tocar-la per poder oblidar tot. Solsament restaven vint minuts per arribar a Barcelona, tot passaria ben aviat.

Va continuar, mirant per la finestra, fent-se l'avorrida com els altres, i va deixar que aquells dits calents com el foc continuessin fregant-li les calces, ja molles dels seus fluids.

Van passar els minuts, i la Claudia va començar a moure la figa endavant i endarrere lentament molt lentament, molt suaument. Va pensar que la seva reacció era automàtica, animal, involuntària, però el seu interior sabia que ho feia volent. Per un moment es va quedar bloquejada, horroritzada pensant que realment començava a agradar-li aquella situació, que li agradaria córrers amb la masturbació que li feia aquella noi amb el qual ja hi havia pensat alguna vegada en el seu llit. Però aquest moment de bloqueig va passar aviat, la seva excitació ja era massa intensa. Res no li importava, només continuar sentint aquells dits gruixuts i calents dins la seva cova mullada i calenta. Va continuant movent la seva cintura. El noi la va mirar un instant. Els seus llavis van dibuixar un tímid somriure de comprensió, després va tornar a fer-se la desinteressada amb el tema i a mirar per la finestra, encara que la intensitat i rapidesa dels moviments de la seva mà va augmentar amunt i avall.

La Claudia va passar del rebuig a una acceptació i atreviment total. La seva fantasia va començar , es va imaginar estara llit amb ell, mentre aquells dits es movien sobre el seu cony ja nu. Això li va donar una idea, per què no? Va passejar la mirada directament al voltant, ràpidament. Res no havia canviat. I sense aturar-se ni pensar-ho es va dur les mans cap a la cintura, va aixecar una mica la faldilla i va tirar cap avall les calces. Ara les tenia a l'alçada dels genolls, ràpidament se les va abaixar fins als turmells ja que ningú els obsrebava i va acabar per treure-se-les del tot. Les va ficar ràpidament a la seva bossa de mà i es va asseure. Ningú no s'havia adonat del que havia fet.

Ningú tret d'aquella noi, és clar, que aparentment sorprès s'havia quedat quiet des que va començar a palpar-la, contemplant l'operació de reüll.

La Claudia va obrir les cames, invitant al noi a continuar amb el joc. No es va fer pregar, aquells dits ara coneguts van començar a furgar més dins el seu interior, mullant-se a mesura que continuava el fregament.

Va sospirar, començant a moure's de nou amunt i avall. Allò començava a ser el deliri. Mai no havia imaginat que pogués passar una cosa així en el tren, però ara no volia que s'acabés mai. Es movia cada vegada més ràpid més amnut i avall, com aquells ditets juganers, que van passar a moure's de forma circular croncretament el polse, ràpidament, amb els moviments exactes que la mateixa Claudia utilitzava per arribar a l'èxtasi quan es masturbava al seu llit.

L'orgasme no es pregar ja era apunt d'arribar.
Va començar a tremolar de plaer ja estava molt descontrolada. Molt aviat es vessarian els seus fluxes sobre aquella mà i allò la posava tan calenta que no podia controlar-se. Mossegant-se els llavis fortament fins gairebé fer-se sang per tal de no cridar de plaer, estrenyent entre els punys la seva minifaldilla i agafant-li la mà a l'altre noi, es va córrer com mai a la seva vida ho havia fet, experimentant un plaer més enllà de tot pensament.
Va sentir l'orgasme començant en el seu cony i expandint-se per tot el seu cos tenia ganes de treures els sostenidors. Un altre gemec va escapar de la seva gola en el moment en què petits regalims de fluix vaginal s'escapaven entre els llavis vaginals, deixant greixosos aquells dits que es movien fort i veloçment sobre la seva sucosa xona. A causa de l'intens plaer gairebé va perdre el coneixement. I es va passar de parada.

A poc a poc es poder relaxar, els seus dits van afluixar la forta pressió, fins poder-se separar definitivament d'ella. Entre sospirs, va poder veure com la dona es netejava els dits en un petit mocador, i com es mordisquejava els llavis davant del que havia provocat aquell noi.

Es van mirar, ara tranquils, una mirada de comprensió, d'agraïment mutu. La Claudia va saber llavors què havia de fer. Va traure de la seva bossa de mà una petita agenda, i un boligraf va anotar el seu número de telèfon i el seu nom en un full en blanc, el va arrencar i el va lliurar al noi. Aquest el va agafar en silenci, va mirar el que la Clauia havia escrit en el paper i el va desar en la seva bossa. Va somriure i va estrènyer la mà del noi entre la seva, la que moments abans havia proporcionat tant de plaer.

El noi va saber que en aquell moment que una nova vida començava per a ell i la noia també va pensar lo mateix. Mai no hauria de tornar a imaginar coses. D'ara en endavant, les podria experimentar…..


http://pornocatala.tsx.org



L'autocar
Asseguda a l'autocar de línia entre Lleida i Barcelona, que la duia a casa després d'una setmana de classe a la UdL, la Clàudia es va sorprendre quan va notar els dits d'aquella senyora que s'havia assegut al seu costat explorant les seves cames.

Res no feia pensar que la dona, d'uns trenta-sis anys, morena i de molt bon veure, encara que una mica passada de pes, pogués mostrar interès per altres dones, però el fregament, aparentment casual, dels seus dits amb les seves cuixes ho deixava ben clar.

La primera reacció de la Clàudia va ser la d'alçar-se precipitadament del seient i cercar-ne un altre de desocupat, però l'autocar estava ple de gom a gom.

La dona havia triat bé el lloc on seure, perquè els seients quedaven gairebé completament ocults al final de l'autocar. La Clàudia va mirar desesperada, però estava clar que no hi havia un altre lloc on seure. Llavors, va pensar que no tenia per què tolerar això, va mirar la dona directament als ulls, i ja estava a punt de dir-li alguna cosa prou forta, quan les ma
ns d'ella van arribar a les seves calcetes. La Clàudia va fer un bot, i en aquell moment va saber que no s'atreviria a reprotxar-li res. Sentia vergonya, i no volia quedar en evidència.

La dona la va mirar; en els seus ulls brillava el desig. Els seus dits així ho demostraven, perquè sense embuts li acariciaven la figa amb delicadesa encara que amb insistència. Tenia els llavis humits. Segur que li excitaven les noietes de divuit anys com ella.

-Si us plau...

Va ser gairebé un murmuri, però la Clàudia no gosava d'adreçar-li la paraula en veu alta. De sobte, se sentia pudorosa i tímida, sols volia fugir, negar allò que li passava. Pregant perquè la dona la deixés en pau, va mirar per la finestra, fingint que no passava res, encara que tancava les seves cames tant com podia, de poc li servia, perquè la mà de ladona estava ben soterrada en el seu entrecuix, i els seus dits li fregaven una vegada i un altra el clítoris per damunt de les calcetes.

Alguna cosa va passar mentre la Clàudia pensava de forma frenètica com alliberar-se d'aquella situació. La seva figa va començar a inflar-se i els seus mugronets es van dreçar, com sempre que començava a masturbar-se. Potser no apreciava la diferència de tacte, aquells dits diferents als seus? Per què responia llavors?

Va pensar que devia ser a causa dels nervis perquè responia així, però una suau calor s'insinuava ja en el seu sotaventre. Ella no era lesbiana, d'això n'estava completament segura. Què passava, aleshores?

La Clàudia va mirar furtivament la dona. La molt puta semblava completament aliena a tot el que feia la seva mà, mirant cap a un altre costat, aparentment avorrida del viatge. Però els seus dits seguien el ritme que havien iniciat feia un parell de minuts. Tan poc de temps?, semblava una eternitat.

La sensació de calor va començar a fer-se més forta, ja no ho podia negar: s'estava posant calenta, i d'una forma que abans mai no havia experimentat. Desesperada, va tractar de moure's, però les seves cames només es van obrir una mica més. Espantada, es va adonar que les tenia completament separades, que aquella mà insidiosa treballava amb total llibertat. Va pensar una i mil formes d'acabar amb allò, però no se li n'ocorria cap que li permetés alliberar-se sense cridar l'atenció. Va mirar al seu voltant. La majoria de viatgers dormisquejava, la resta no mirava ni remotament cap a la seva direcció, només cares avorrides. Va mirar de nou per la finestra: l'autopista no anava gaire plena. Però les sensacions que ella estava experimentant distaven molt de l'avorriment.

Llavors va comprendre que no faria res, que tan sols esperaria que la dona acabés de tocar-la per poder oblidar-ho tot. Solament restava una mitja hora per arribar a Barcelona, tot passaria ben aviat.

Va continuar, doncs, mirant per la finestra, fent-se l'avorrida com tots els altres, i va deixar que aquells dits de foc continuessin fregant-li les calcetes, ja molles dels seus fluids vaginals.

Van passar els minuts, i la Clàudia va començar a moure la figa endavant i endarrere, molt suaument. Va pensar que la seva reacció era automàtica, involuntària, però interiorment sabia que ho feia volent. Per un moment es va quedar aturada, horroritzada pensant que realment començava a agradar-li aquella situació, que li agradaria escórrer-se amb la palla que li feia aquella dona. Però aquest moment d'horror va passar aviat, la seva excitació era massa intensa. Res no importava, només continuar sentint els dits dins la seva cova mullada. Va continuant movent la seva cintura. La dona la va mirar un breu instant. Els seus llavis van dibuixar un fugaç somriure de comprensió, després va tornar a fer-se la desinteressada, encara que la intensitat i rapidesa dels moviments de la seva mà va augmentar.

La Clàudia va passar d'una reacció inicial de rebuig a una d'acceptació i d'atreviment total. La seva fantasia va començar a vessar, es va imaginar al llit amb ella, mentre aquells dits es movien sobre el seu cony nu. Això li va donar una idea, per què no? Va passejar la mirada al voltant, ràpidament. Res no havia canviat. I sense aturar-se a pensar-ho es va dur les mans a la cintura, va aixecar una mica la seva faldilla i va estirar cap avall les calcetes. Ara les tenia a l'alçada dels genolls, ràpidament se les va abaixar fins als turmells i va acabar per treure-se-les del tot. Les va ficar ràpidament a la seva bossa de mà i es va asseure. Ningú no s'havia adonat del que havia fet.

Ningú tret d'aquella dona, és clar, que aparentment sorpresa s'havia quedat quieta des que va començar a palpar-la, contemplant l'operació de reüll.

La Clàudia va obrir les cames, invitant la dona a prosseguir el joc. No es va fer esperar, aquells dits ara coneguts van començar a furgar dins el seu interior, mullant-se a mesura que el fregament continuava.

Va fer un sospir inaudible, començant a moure's de nou. Allò era el deliri. Mai no havia imaginat que pogués passar una cosa així, però ara no volia que s'acabés mai. Es movia cada vegada més ràpid, com aquells ditets juganers, que van passar a moure's de forma circular, ràpidament, amb els moviments exactes que la mateixa Clàudia utilitzava per arribar a l'èxtasi quan es masturbava a la seva cambra.

L'orgasme no es va fer esperar, va arribar en lentes onades de plaer intens, humit i calent al mateix temps. Va començar a tremolar de gust. Molt aviat es vessaria sobre aquella mà i allò la posava tan calenta que tot just podia controlar-se. Mossegant-se els llavis fins gairebé fer-se sang per tal de no cridar de plaer, estrenyent entre els punys la seva minifaldilla, es va escórrer com mai a la seva vida ho havia fet, experimentant un plaer més enllà de tot pensament racional. Va sentir l'orgasme començant en el seu cony i expandint-se per tot el seu cos. Un altre gemec involuntari que no va poder impedir va escapar de la seva gola en el moment en què petits roglets de fluix vaginal s'escapaven dels llavis vaginals, deixant greixosos aquells dits que es movien fort i veloçment sobre la seva sucosa fruita. A causa de l'intens plaer gairebé va perdre el coneixement.

A poc a poc es va anar relaxant, els dits van afluixar la seva pressió, fins a separar-se definitivament d'ella. Entre sospirs, va poder veure com la dona es netejava els dits en un petit mocador, i com es llepava els llavis davant del que havia provocat en aquell jove cos.

Es van mirar, ara tranquil·les, una mirada de comprensió, d'agraïment mutu. La Clàudia va saber llavors què havia de fer. Va traure de la seva bossa de mà una petita agenda, va anotar el seu número de telèfon i el seu nom en un full en blanc, el va arrencar i el va lliurar a la dona. Aquesta el va prendre en silenci, va mirar el que la Clàudia havia escrit i el va desar en la seva bossa. Va somriure i va estrènyer la mà de la noia entre la seva, la que moments abans havia proporcionat tant de plaer.

La Clàudia va saber que en aquell instant una nova vida començava per a ella. Mai no hauria de tornar a imaginar coses. D'ara en endavant, les viuria.



Comentaris

  • Anem per parts...[Ofensiu]
    mistika | 11-05-2006

    Hola JakpaT!!
    El relat en sí està genial, l'argument molt bo ...segueix el teu estil. Els relats eròtiks són lo teu!!
    La pega, són les faltes i barbarismes. (pq no revises els relats abans d'ntregar-los?, hi ha 50000 korrectors) i així t'estulviaràs akestes kritikes jeje.
    Petons!!