Màgia... clap clap.

Un relat de: JakpaT


Em notaba l’esquena super carregada de la posició. Aleshores vaig notar les teves mans a l'esquena, no em vaig molestar ni en girar-me, vaig tancar els meus ulls, vaig posar les mans sobre la falda i et vaig deixar fer, una caricia suau, que anava descarregant la tensió, llavors vas apartar els cabells i em vas besar el coll, molt suaument, vas xiuxiuejar a la orella que em relaxès, amb una veu tan càlida...

Em vas demanar que em tregués la samarreta i els sostens i ho vaig fer, quedant-me amb texans. Aprofitaves el massatge per anar-me posant oli, “potser estaries millor al llit, no?”, em va semblar correcte, no creia que fos res diferent d’altres vegades, pero em vas lligar un mocador als ulls i vas dir: “entra”.
Evidentment no anava per mi i jo no sabia amb qui parlaves, primer em vaig sentir molesta, pero les teves mans calentes, sobre el meu cos em relaxaven, vas començar a besarme i només em vas dir que tranquila, que era algú de confiança.
Les teves mans amb infinita tranquilitat anaven repassant el meu cos, molt lentament, sense cap mena de pressa.

Clap Clap. Uns llavis es van apropar als meus, eres tu, no confondria mai el gust dels teus petons. ni la teva olor tan coneguda, vaig assaborir-lo com sempre. Les llengües es creuaen, primer suaument, despres amb més intensitat, em vas preguntar si m’agradava la nata, ja sabies la resposta, et vas aixecar i em vas deixar sola amb el desconegut/a, pero no em va tocar, jo començava a dubtar de la seva presència.Clap Clap.

Clap Clap al cap d’una mica vas arribar, vaig sentir com remenaves el pot de nata i vaig notar com l’esprai escampava la nata pel meu cos, els meus llavis, els meus pits, el meu estòmac... la teva boca va llepar el meu cos, la teva llengua calenta substituia el fred de la nata, cada milimetre era netejat, els meus pits estaven super erectes, començava a suspirar. Clap Clap. Vas agafar la goma dels meus pantalons juntament amb la de les calçes, d’una sóla vegada ho vas treure tot, quan se’t va acabar la nata, les teves mans van iniciar un moviment circular sobre els meus mugrons, fins acaronar els pits, amb tot la ma, sobant-los cada vegada amb més energia. Clap Clap.

Clap Clap. Vaig posar les meves mans sobre el teu pit i vaig anar baixant fins trobar-me amb els teus pantalons, allà es guadava un sexe dur ampli i calent, que no vaig trigar a descobrir, el vaig agafar mentre les teves mans anàven baixant pel meu estomac arribaven als llavis del meu sexe, apartaven suaument els pels del pubis i trobaven el meu sexe suau i xop. Clap Clap

Jo ja tenia el teu tronc agafat i amb la punta del peu vaig baixar-te pantalons i roba interior, notava que el teu sexe molt calent e inflat, no podia veure´l però sabia que estava vermell i gran, el teu gland era suau, tenia ganes de menjar-me´l, però no em vas deixar, em vas dir que avui jo era la protagonista. Clap Clap. Em vas apartar la mà del teu penis, em vas dir .... tot arribarà. Clap Clap.

Clap Clap em vas pujar les mans per sobre el meu cap i em vas demanar que no em mogués.
La teva boca poc a poc em va xiuxejar a l’orella que em posaries molt i molt calenta, no ho dubtava gens, just després i quan el meu cos ja s’eriçava em vas mossegar suaument, i vas anar baixant pel coll, passant pel mugró dret vorejant a poc a poc el meu melic, fins que vaig notar el teu alé al meu pubis, vas apartar els pocs pels, i vas seguir baixant, et vas trobar el meu clitoris inflat, brillant, suau i ja molt moll esperant-te palpitant, no et vas resistir, Clap Clap la teva llengua el va tocar molt superficialment d’una banda a l’altre diverses vegades i finalment els teus llavis es van tancar a la seva base, xuclaves lleugerament i les teves dents l’acaronaves perillosament, una sensació que m’encenia, em possava a mil, l’extasis promés ja m’invaia. Clap Clap.

El meu sexe ja molt calent. va començar a contraures ritmicament, sense deixar de llepar el meu clitoris vas avançar un dit a la meva cova secreta fins al fons, la vas trobar xopa, m’estaves liquant, els meus fluids corrien pel meu sexe, Clap Clap. Et vaig demanar a crits i desesperada que em penetressis, vaig sentir que et reies, no sabia de què anava, et demanava que no, que si us plau no t’aturessis, la meva boca va ser segellada per un petó, que vaig poguer assaborir, la teva llengua tenia gust de sexe, dels meus propis fluids i això m’excitava més. Clap Clap.
Clap Clap vaig notar que començaves a incorporar-te i que et posaves bé i que molt suaument, deixaves caure sobre mi mentre tot el teu Bony entrava dins meu, jo estava a punt d’esclatar, no podia controlar el meu cos, però tu em vas dir que m’ho prengués amb moltacalma, que volies allargar el climax. Clap Clap.

Vaig creuar les meves cames vorejant la teva esquena, impulsava la meva pelvis a ritme que tu em marcaves, cada vegada més ràpid, cada cop més profund el meu dit va anar a buscar el meu clitoris, ja no podia més, mentre les nostres pelvis marcaven uns moviments verticals, els meus dits feien cercles al clitoris que augmentaven la meva secreció, Clap Clap.
El teu sexe ja notava la meva escalfor i la meva humitat creixent, per més que volies allargar el moment, quan el meu sexe es va començar a contraure sense control tu vas accelerar el teu ritme, una força electritzant va iniciar-se al meu sexe, em semblava que em començava a partir, va pujar per la meva pelvis i vaig notar que estallava al meu cap, al mateix temps que el meu sexe m’abandonava, es feia aigua quan va notar el teu semen que despres de dues fortes saccejades vas deixar anar quan un crit de plaer sortia de la meva gola. Clap Clap.

Estavem tots dos exhaustes, i molt relaxats.
Vas estirar-te a sobre meu i vas dir: ja pot marxar. Clap Clap. Llavors sentir-ne un cop de porta i només em vas destapar els ulls. Jo pensava que potser no estavem tan sols.

Et vaig preguntar si realment si hi havia un altre qui era, em vas dir que algun dia ho sabr
Et vaig fer un petó i em vaig anar a dormir.
Al despertar-me tu no hi eres al meu costat. Vaig trobar-te al menjador assentat al sofà, i em vas dir que estaves mirant fotos, em vaig acostar i vaig veure que eren fotos de la vesprada que hem vas dònar , ara entenia els “Clap Clap ”, vas somriure i em vas dir que eren per quan estiguessin separats, lluny, que eren un regal. Et vaig mirar i vaig pensar que no sabia si matar-te o estimar-te, al final vaig obtar per estimar-te, i et vaig tornar a fer meu al sofà.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer