Els regals de nadal....

Un relat de: JakpaT

Ja sé que vull que hem regalin aquests Nadal. Vull Amistat. Si pot ser que sigui Amistat. Autèntica, no valen imitacions. Que porti certificat i garantia de cualitat il·limitada. Amistat sense cap mena d'interes. I si pot ser que no sigui per entregues. Ja que no segueixo les col.leccions que van en varies parts.

En quan a la presentació m'es ben igual: embotellada com el bon vi, o ficada en una capsa de fusta com el tabac amb un llaç blau de vellut, tampoc vull que porti cap enganxina d'aquestes que fica bon nadal o felicitats.

Jo prometo a canvi compensar-la. La cuidaré, l'ilusionaré i intentaré renovar-la i regar-la amb carinyo dia a dia per ferla imprescindible. Si tot i així es pert amb una barca mar endins, que caigui una mica més del cel, que encara guardo la garantia.

No em queixaré pas de la que tinc fins ara, però alguna s'ha desfilat i destenyit, ni han però que cada cop brillan més i n'hi han que crec que se li han acabat les bateries i calen recargar-les per haberles deixat oblidades en algun raconet. Potser me les he deixat entre els coixins del sofà o haurà caigut dintre algun calaix en algun forat on no em passa la mà. Però tinc l'esperança que quan menys m'ho esperi tot despertant un matí de la primavera me la trobaré dins la butxaca d'alguna peça de roba oblidada.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer