La nostra història (Segona entrega)

Un relat de: JakpaT
Haig de dir que no soc cap lligó.

I cada cop m'agraden menys aquest tipus de relació. El que anava buscant més o menys seria una amant, però no només per sexe. M'interessa la continuïtat amb la mateixa.

Ara us parlaré de la Montse. Vaig començar a parlar amb ella el 25 de juliol pel Tinder. El perfil d'ella es té 49 anys. És veïna de Sabadell i treballa a una empresa que fabrica joguets per nens. Ella és casada.
La seva primera frase va ser: Hola crec quelcom dius en la teva presentació s'ha d'estar obert a conèixer i sobretot a viure. Casada tot i que amb ganes de sentir que el cor encara batega.

Dos o tres frases més i em va demanar el Whatsapp.

Vam estar parlant assíduament i diàriament tot l'estiu. Inclosa una nit ben calenta de Sexting. Ens vam intercanviar fotografies i acabant amb una videotrucada i masturbant-nos davant la càmera.

El 12 de setembre vàrem decidir de veure'ns. Vam quedar amb l'opció de poder anar a un lloc íntim.
Vàrem quedar a una Masia que està pel Bàges i que lloga habitacions per hores.
A l'arribar ens vam veure fora de la masia. A la presentació ja ens vàrem donar un pico.
Vam estar xerrant com 10 minuts i cap a l'habitació. Vam començar amb carícies.
Amb petons petits, la vaig petonejar pel coll mossegant-la amb petites mossegades traient una mica la llengua i anant cap al pit. Anava traient els botons de la camisa blanca que portava. Començava a veure els pits. A mossegar-los a poc a poc i anar cap al mugró sense treure els sostenidors. Amb una mà estrenyent el seu cul cap a mí i amb l'altre al pit dret fent cercles amb la gemma dels dits.
Ella ja estava sense camisa i jo també. Ens vam treure els pantalons, i la roba interior tocant-nos tota l'estona. Jo ja estava ben trempat i ella ben molla. Vàrem anar cap al llit. On vaig començar per fer-li petons ella a sota. Anava baixant petonejant-li els pits de mica en mica fent cercles amb la llengua. També anava baixant mordisquejant fins a arribar al seu cony, on em vaig quedar una bona estona assaborint-lo. Ella va arribar a l'orgasme.
Tot seguit ella va fer el mateix em va estirar al llit i va començar a baixar. Em va començar a llepar la polla durant una bona estona. Jo ja estava a punt d'explotar., vàrem començar a fer un 69.

Després del 69, posició que m'encanta, ella es va posar a quatre i jo vaig començar a poc a poc amb només la punteta i a poc a poc anava amb més força i amb més intensitat, accelerant...
Després es va posar a sota amb les cames per sobre els meus hombros, ens vam córrer al cap de ben poc els dos. Jo per sota el seu melic.

Després vàrem estar xerrant una bona estona fent-nos petons i moltes carícies.

El seu marit dies abans de quedar amb ella havia tingut un atac de cor.
Jo també l'havia tingut ja fa uns 7 mesos. Ella ho sabia.
Avui som a data 09 de novembre. Hem parlat bastant sovint per WhatsApp, però només hem arribat a converses de com estàs i com va la vida.

Sempre tinc l'esperança de poder tornar a quedar amb ella, Encara que aquest tipus de relacions efímeres no seria el tipus de relació que busco, malgrat que el sexe m'encanta, però certament, malgrat que soc home, després em quedo bastant fet pols a escala de sentiments.
El que em va sobtar d'aquesta relació va ser el fet que sortís més o menys bé, vàrem tenir sexe i vàrem fruir en el seu moment. Però no entenc com ens vam arriscar a fer-ho sense preservatiu. Tampoc entenc com ella sent tant conscient com semblava fes aquesta imprudència jo també. Els dos tenim família i no podem arriscar-nos a tenir infeccions.
Vejam si tornem a quedar.. De moment ho dubto bastant.










Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer