No siguem ovelles...

Un relat de: Bahía22

Si et penses que faré el que tú diguis vas arreglada, no penso fer-te cas. Sempre fas el mateix i només aconsegueixes produir maldecaps a la gent. Tothom es preocupa per la teva opinió, però jo no! No m'importa que em diguis que no vaig a la moda, que sóc massa grassa per les talles que venen al "Bershka" o que em miris malament només perquè no m'agrada consumir. Tu et penses que ho ets tot, però però per mi no signifiques res, com a mínim res important. Només ets causa de depressions, envejes i prejudicis. Jo, prefereixo viure a la meva. De la teva opinió i de la de tots els que et segueixen en passo. Ja s'ho faran si no volen adonar-se de la teva maldat. Al final s'ho trobaran i també t'acabaran abandonant. Acabaràs sola o en tot cas mal acompanyada. Però ni tindras seguidors ni voldran que els segueixis.
Em sap greu per tu, societat, però tu mateixa podries fer que les coses anèssin millor, però no t'interessa. M'agradarà veure com acabes,...t'asseguro que me'n alegraré!


Comentaris

  • Bones !!![Ofensiu]
    fullet verd | 20-05-2006 | Valoració: 8

    Jo estic amb tu noieta però per desgracia crec que mai seran capaces totes les ovelletes de no segui a la societat ja que per a molts és una de les coses més importants de la vida.

  • Quina manera[Ofensiu]
    mirare | 19-05-2006

    Quina manera de desfogar-te d'aquest fenòmen i personificant-lo.

    Segueix!