Natashina Kirilenkova.

Un relat de: Pau Mora

Natashina Kirilenkova. Ucraïna. Quinze anys.

Natashina Kirilenkova es va trencar la clavícula el 2007, va patir una greu lesió al turmell esquerra el 2008 i el 2009 va estar apartada per problemes d’anorèxia que finalment va superar amb relativa facilitat.
Ara, Natashina Kirilenkova, porta unes canelleres blanques que amaguen una cicatriu, a l’esquerra, d’un episodi fosc de la seva vida i estén els braços ben oberts doblant les mans enrere. Somriu enamorada amb un maquillatge aclaparador i corre i salta més alt que mai. El seu cos, encara de nena, balla enèrgicament com una fada màgica plena de força, de seguretat i d’eficàcia. Les purpurines del seu minúscul vestidet espurnegen barrejant-se amb el seu aire feliç i el parpelleig meravellós dels seus ulls. Els moviments son summament gràcils, precisos, impossibles, fantàstics. Gira, gira i gira de puntetes com una baldufa atòmica. Salta tocant-se el cap amb els peus! Sembla que suri en l’aire i llisca com una daina, un gat, una papallona, una serp. La seguretat, el ritme, la dificultat, la naturalitat. Tota ella sembla que s’hagi unificat amb les forces de l’univers i de l’amor. Plia, combina, giragonsa, expressa, emana, sorprèn, executa, mana, riu, pacifica, embadaleix, regala...
Per acabar realitza un doble salt mortal carpat a la perfecció que clava al mil·límetre i el públic esclata en un escandalós aplaudiment. Natashina Kirilenkova saluda als quatre costats tal com ha assajat milers de vegades i corre a abraçar-se al seu entrenador que la felicita pel magnífic exercici.

Natashina Kirilenkova abraçada és feliç per uns instants, fins que la petita Li Yin, la nova esperança xinesa de només dotze anys, li arrabassa l’or per dues dècimes i l’entrenador, el seu gran amor inconfessat, li diu que els jutges no s’han equivocat.

Natashina Kirilenkova, al podi, esperant la medalla de plata, manté un fals somriure que l’envelleix meteòricament; només té una cosa al cap, amagar-se als vestidors i ficar-se els dits a la gola.



Comentaris

  • Un relat molt descriptiu[Ofensiu]
    liudmila | 08-03-2012 | Valoració: 10

    només una pregunta (o crítica constructiva): el nom és correcte? Normalment el nom aquest és Natasha, i Natashina significa el possessiu, com "de la Natasha", o potser és un cas especial i el desconec. Merci pel relat.

  • Un relat molt descriptiu[Ofensiu]
    liudmila | 08-03-2012 | Valoració: 10

    només una pregunta (o crítica constructiva): el nom és correcte? Normalment el nom aquest és Natasha, i Natashina significa el possessiu, com "de la Natasha", o potser és un cas especial i el desconec. Merci pel relat.

Valoració mitja: 10

l´Autor

Foto de perfil de Pau Mora

Pau Mora

30 Relats

92 Comentaris

34822 Lectures

Valoració de l'autor: 9.99

Biografia:
Descriure's a un mateix em sembla fals i/o pedant. Si menys no, subjectiu, així que el que dic és que estic content d'haver-me conegut.
M'agrada la gent, encertar-la en la elecció d'un llibre(sense que això suposi res de res), jugar, jeure a la gespa, fer castells a la sorra, pintar, dibuixar, escriure, caminar, respirar, pensar, treballar, fer esport, el futbol, veure els partits del Barça, mirar la tele, el campionat de motos, la música, la dansa, el teatre, l'ordinador en general(m'apasiona el Photoshop), la Tècnica Alexander, l'Aikido, el Shiatsu, el Tai-chi, el Ioga, descansar, fumar, la cervesa, el pernil, el pa amb tomàquet, la xocolata, el talladet, els festucs, la paella, la fideuà, els cargols a la llauna, les crispetes i depenent de la peli, el cine. Fins que algú em defineixi, de moment si m'intuïu ja m'està bé.

Els meus interessos
M'interessa l'art, la imaginació.
M'interessa l'actualitat fins a un cert punt.
M'interessa el futur com per curiositat.
M'interessa la política, els polítics no.
M'interessa Catalunya i el món.
M'interessa i m'importa la salut.
M'interessa la vida, els amics.
M'interessen els meus fills.


http://paumora.blogspot.com/
http://blogs.e-noticies.com/pau-mora--disfresses/


Agraeixo molt els elogis però més les crítiques constructives. Gràcies.