MON BOGERIA: CAPÍTOL 1: NAIXEMENT: PART II

Un relat de: Raül Gay Pau
CAPÍTOL 1: NAIXEMENT
PART II
Els primers dies, o hores de Mad, després que el renten, els hi viu embolicat de crits de dolor i mort. Els casos de parts que treuen al món coses amorfes no són tan inusuals com podíem pensar, encara que tampoc són la normalitat. Clar que... en aquest món Què és la normalitat?
Observem com el bebé es mou inquiet en somni i es desperta plorant de pur terror en escoltar els crits. No és inusual que alguns bebés muiren d'un infart per l'ansietat provocada. De fet de cada mil parts 100 bebés moren al cap de poques hores de néixer, la qual cosa significa que un 10% dels nounats no superen les primeres hores de vida. Passades les primeres 24 hores la taxa de morts descendeix a l'1%, és a dir d'aquests mil bebés que neixen deu moriran passades les primeres 24 hores. La taxa descendeix al 0,5, passades les primeres 48 hores. És a dir que en els primers dies de vida moren un 11,5% dels bebés que neixen. Però no us deixeu enganyar per aquest percentatge, com ja anirem veient al llarg dels capítols la mortalitat infantil és molt elevada en Món Bogeria, i la majoria d'això no es deu a causes naturals.
D'altra banda, aquesta quantitat de morts, sumada la de pacients (o metges, o familiars o repartidors de pizza, anem qualsevol que estiga a l'hospital per qualsevol motiu) que moren durant la seva estada és el motiu de la gran grandària de l'hospital. De fet cada any aquest es va ampliant, però ja parlarem d'això en el seu moment.
Observem com la mare dóna mamar a Mad, el seu vuité fill, però també a Roke (seté fill), Raichel (sisena filla) i Doroti (cinquena filla). D'un, dos i tres anys respectivament. Aquesta és una altra particularitat que anirem veient a mesura que ens endinsem en Món Bogeria. El pare no està tant temps com voldria a l'hospital, la seua tasca és cuidar als seus altres fills i anar a treballar.
Mad sembla un bebé inquiet i encara que no veu amb claredat els seus ulls es mouen al seu al voltant intentant identificar les ombres que veu. Els seus germans i germanes treuen el cap al seu bressol per observar-li. Alguns ja han vist altres bebés en la família, pro per a uns altres és el primer bebé que veuen. Tenen curiositat i es pregunta si ells eren tan petits com Mad.
Els pares de Mad, com qualsevol habitant de Món Bogeria que pretenga viure, van ser molt acurats en dirigir-se a l'hospital. Van comprovar diverses vegades que aquest era l'hospital veritable. Pot ser que et preguntes el motiu d'això, però encara que no ho semble això és el més lògic i aconsellable que es pot fer. Això es deu que de tant en tant, encara no s'ha aconseguit descobrir el patró, apareix superposat a l'hospital un hospital fantasma. És pràcticament el mateix hospital que el real, però si entres quan l'hospital desaparega seràs arrossegat amb ell, no se sap on. El que sí que se sap és que no sembla un lloc molt agradable, basant-nos en els crits que s'escolten si algun infeliç obre la porta de l'hospital fantasma i tu aquestes a prop. Una vegada posat la mà en el pom, ja no hi ha res a fer l'hospital fantasma t'absorbirà.
Com es pot detectar aquest hospital fantasma? En principi notares un fred molt penetrant en el teu cos (encara que això no és molt significatiu per si solament, tret que estigues a l'estiu i ni àdhuc amb aquestes). Si notes aquesta sensació has d'observar l'edifici. Primer has de mirar les seues finestres per veure si detectes algun rostre ocult en elles. També has d'observar les parets per veure si hi ha penjats o persones obertes en canal, el típic. Així i tot no has de precipitar-te en la teua assumpció que aquestes davant de l'hospital fantasma, perquè encara que l'habitual és que el personal d'infermeria retire els cossos com més ràpidament millor, de vegades veus coses com aquesta a l'hospital real, però la sensació de fred i la visió de rostres i cossos ja t'ha de fer sospitar. Tot seguit ha de si l'edifici en si aquest difuminat, com quan observes en un dia de calor una carretera. I per seguretat has d'analitzar si l'edifici projecta alguna ombra (si és de nit, enfoca amb una llanterna o similar). Si la resposta és que sí a les quatre comprovacions aquestes davant de l'hospital fantasma. Així que solament has d'esperar uns minuts i est desapareixerà. Malgrat que els advertiments no és inusual que amb les presses o el descuit més d'un es perda en els fantasmals passadissos de l'hospital fantasma i no torne a aparéixer sinó com un cos o rostre en la paret o les finestres de l'edifici fantasmal.
D'altra banda, en els dies que hem passat observant a Mad, hem detectat infermeres que passegen per les plantes deixant sang en les parets i en el sòl la qual desapareix al cap de pocs minuts, hem vist desenes de fantasmes travessar parets o escoltar sons de cristalls trencats de la gent que s'ha llançat al buit per morir. Com estem començant a veure en Món Bogeria totes aquestes històries que creies falses poden ser veritat. En qualsevol moment pots notar una respiració pesada de

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer