Matinada

Un relat de: Akeron343
Obro els ulls enmig de la nit, amb aquella sensació que “ja he fet el son”.
La teva respiració dolça i pausada llisca pel silenci sense trencar-lo, com una simfonia de pau que em desperta un intents sentiment de... com descriure’l? Tendresa intensa, gaudi, intensíssim desig de fer-te feliç, desig de la teva ànima, desig del teu cos...

Estic panxa enlaire, miro cap a tu, obrint molt els ulls, com si pogués trencar la foscor i veure els teus rínxols de color marró fosc. T’escolto respirar mentre de sobte, com una fuetada, sóc conscient de com em deleix el so de la teva veu càlida, sense estridències, m’adono com em deleix el teu suau accent de terra endins, m’adono com em deleix el so del teu riure quan faig el pallasso per a tu, m’adono com em deleixen els teus gemecs quan teixim els nostres sexes en la dansa del desig, quan els nostres cossos es regalen carícies i barregen fluids com si més enllà de la nostra voluntat, volguessin esdevenir un.

Dorms de costat, d’esquena a mi. M’acosto a tu, i incorporo el cap, recolzant-lo sobre el palmell de la mà. Quedo quiet, expectant, la teva respiració torna a la pausa i el ritme anteriors. Enfonso la cara a la malesa selvàtica dels teus rínxols. Puc percebre a la meva pell l’escalfor que irradia el teu cos nu. Bellugo el cap molt lentament, acariciant-te amb el nas i em quedo un instant gaudint de la teva olor, aquella mena de perfum deliciós tan individual, barreja de xampú, desodorant, suor, els llençols... la teva olor, que porto incrustada al cervell i gual que la teva veu.

M'adono de com em captiva la teva olor.

Passejo les puntes dels dits molt i molt suaument per la teva espatlla, lent, molt lent, gaudint de cada mil•límetre de la dolça percepció... els dits llisquen pel teu omòplat, avall, puc sentir el suau relleu d’aquest tatuatge delicat, exòtic, que desborda el meu control quan em dones l’esquena fent sexe.

M'adono de com m'embruixa el tacte de la teva pell.

Sento enveja del tatuatge perquè està amb tu a cada instant. Els meus dits davallen resseguint la teva esquena, arribo a la cintura i no puc evitar acariciar-te-la amb el palmell, i segueixo cap a la panxa, resseguint amb el dit gros la pell sobre les costelles i la base del teu pit.
M’excito. Encara no tinc una erecció però em noto el sexe com comença a cobrar vida. El dit gros cerca el mugró, que ja està dur, desafiant, reactiu... Sento que arrambes el cul contra mi molt sensualment, sento que la teva respiració pausada es transforma en sospir de desig, t’engrapo el pit amb suavitat i fermesa, amb tota la mala fe t’acaricio el clatell amb l’altra mà perquè sé que et descontrola, gires el cap, ens besem molt apassionadament...

M’agafes la mà me la poses sobre el teu sexe. M’utilitzes. Sento el sexe xop, calent. Et devoro el coll, l’espatlla... Estires el braç i obres el llum. Sempre ho fem amb el llum encès... Et xuclo un mugró, t’acaricio el pit amb la mà xopa dels teus fluids, els llepo, t’omplo de petons, xuclades, llepades... m’agafes la ma i me la tornes a encaixar al teu sexe... navego sobre la teva pell amb els meus llavis... costelles, cintura, angonal, separes molt les cames i les teves mans impacients em condueixen cap el teu sexe. Em submergeixo al desig, amb llavis i llengua, xuclo llepo, penetro... m’entretinc al clítoris. Amb la llengua puc sentir com s’endureix, com creix, gairebé puc percebre com batega. Tinc la boca i la barbeta xops de tu.
M’incorporo i m’aturo un instant. T’estàs acariciant el sexe. Els meus ulls recorren el teu cos en un instant de pausa.

M’adono de com em deleix mirar-te.

Em llanço altra vegada a devorar el teu sexe. M’agafes el cap amb les dues mans i m’acaricies amb força. Gemegues el meu nom. En uns instants noto com el teu cos es tensa, com gemegues amb més intensitat, puc sentir com canvia el teu gust.

M’adono com m’embogeix el teu gust.

L’orgasme t’arriba salvatge, amb gemecs, gairebé crits, amb espasmes que em fan pensar que et faràs mal, el sexe et regalima, em costa donar a l’abast de xuclar els teus regalims... els desitjo tots, fins l’ultima gota.
Els teus fluids, la teva energia, els teus somnis, els més sublims i els més perversos...la teva ànima... la vida em bull a dins... la felicitat total... la força... el poder...
Sento que tinc el poder del teu orgasme...
Ens abracem gaudint de les últimes fuetades de l’adrenalina.
En un sol instant sento la felicitat infinita del moment i un terror infinit de que aquesta desaparegui.
Una frase de Rainer Maria Rilke que clou la pel•lícula que vam veure ahir, es dibuixa a la meva ment:
Deixa que tot et passi.
Bellesa i terror.
Tan sols segueix endavant.
Cap sentiment és definitiu.
Amb aquest pensament tanco els ulls, et beso i et xiuxiuejo a l’orella:
En aquest instant, t’estimo eternament.

Comentaris

  • Ho visualitzo[Ofensiu]
    Amalasunta | 02-06-2021 | Valoració: 10

    Intens, salvatge, suau... ho es tot. Tan detallat que no em costa gens perdrem dins del relat i visualitzar les carícies, el desig...

    imagino la protagonista, despertant del seu somni, com rep les sensacions, des de la somnolència, com els dits lliscant per la seva pell li ericen la pell i com s'encén la passió i tot es torna accelerat, intens.

    Molt bon relat, m'agrada molt. Em fa voler-lo llegir i rellegir un i mil cops, imaginar l'escena de matinada quan la son no em vol atrapar. Enhorabona

  • Cervells[Ofensiu]
    Montseblanc | 17-02-2020

    De vegades, després de llegir un dels meus relats eròtics, algú m’ha dit que tinc cervell d’home, que semblen escrits per un home. I en llegir el teu, ara, m’ha vingut al cap que tens cervell de dona. No sé si és políticament correcte dir aquestes coses, però és la sensació que he tingut. I no dic res més per no enfangar-me, que potser ja ho he fet hahaha.

  • Dolça passió[Ofensiu]
    Canela fina | 16-02-2020 | Valoració: 10

    Quina delícia de relat, talment m'ha semblat estar rebent les caricies del protagonista, m'he sentit estimada a la pell posant-me al lloc d'ella. Quina passió més dolça transmets al teu relat, foc i mel a la vegada. M'ha agradat molt! Una abraçada ;)

l´Autor

Foto de perfil de Akeron343

Akeron343

23 Relats

59 Comentaris

18897 Lectures

Valoració de l'autor: 9.62

Biografia:
Enginyer introspectiu amb vocació d'arqueòleg i redescoberta passió per la Filosofia i la Psicologia.
Havia estat relataire en una etapa anterior, amb dos pseudònims diferenciats, de relats eròtics i de relats introspectius, vaig esborrar perfils perquè pensava que començava una nova etapa vital, net de passat, un punt zero, però sembla que hi ha càrregues no acaben d'alliberar-nos, lliçons que no acabem d'aprendre.

Nova etapa d'exploració, literària i interna meva. Escric perquè em va bé, em centra, em focalitza, m'allibera... sobretot, em fa sentir que puc expressar-me, que algú pot arribar a comprendre qui sóc, i de passada, compartir sensacions, imatges i percepcions, per si ajuden a algú o per si rebo nous punts de vista que m'ajudin a créixer.

Per correccions, suggerències i proposicions indecents em podeu trobar al correu Saoirse343@hotmail.com