mama.

Un relat de: geraldine

Què en queda de tota una vida?
Moments que passen i que queden vigents en el record.
Felicitat.
Moments que puc imaginar o inventar, que no són meus.
Que miro ara i veig que t'ha passat tanta vida.
Miro les teves fotos i tens tanta vida, tanta força…
Desprens alguna cosa marevellosa, sempre somrius, sempre estàs guapa, se't veu forta.
I encara ara tot aixó que eres t'ho puc veure a la llum dels teus ulls, així com hi ha persones que no, que canvien que no desprenen res del que eren i les mires i et preguntes si algun cop varen ser joves… tu no, tu portes tot aixó que ets sempre en la teva mirada neta, en cada gest i cada paraula, ets un àngel, sé que ets un àngel, ho sé per tot el que fas i has fet…
Anaves tan guapa en els teus seixanta/setanta, eres tant bonica…
Aquests pantalons, les camises amb petites corbates, les ulleres.
Sempre a la muntanya, sempre amb els amics, sempre amb somriures, no hi ha ni una foto que no es pugui veure el teu somriure, eres tan dolça, i ho ets, ets tan màgica mama.
A vegades em pregunto si ets feliç, si estàs contenta de nosatltres, no sé… si t'ha cambiat molt la vida? … sembla a les fotos que haigis lluitat tant, se't veu forta i feliç, i de sobte ara la vida… no sé, t'estimo molt mama. Ets tan guapa, vull donar-t'ho tot. Tot el que pugui donar-te, vull que siguis feliç i que ningú et faci mal, perquè no et mereixes cap mal del món, no et mereixes passar-ho malament. A mi mai em perdràs, jo mai et deixaré d'estimar, perquè ets molt especial mama, ets una princesa, un àngel i a vegades penso que et dono poc per tant que em dones tu.
Mama, no faré promeses però et vull dir que sempre estaré al teu costat, que t'estimo molt molt moltíssim i que mai, mai de la vida has fet res que et pugui retreure, sempre ho has fet tot molt bé, mai has estat dolenta, sempre, tot el que has fet per els teus fills, per nosaltres, sempre ha estat el millor que una mare podria fer, ets la millor mare del món, ets la millor persona del món perque ets bona. Has sigut, amiga, mare, confident, àngel de la guarda, mestre, tot, has sigut tot el bo que pot ser algú. I si em donessin a escollir viure una altre vida, tornaria a escollir la meva, perquè tu fas que valgui la pena cada pas que faig, i cada cosa que visc, perquè estas al meu costat, i amb això tot el demés es fa petit.
T'estimo molt mama. Molt. Vull que siguis molt feliç i si estigués a les meves mans, no patiries ni un segon.
Besitos para desayunar,
Besitos para comer… besitos para cenar…
T'estimo.

Comentaris

  • capdelin[Ofensiu]
    Pepastor | 16-12-2006

    capdelin ha intuit tot el que jo volia dir-te.

    deixeu-me felicitar-vos per les vostres paraules

    us estimo

    besets
    pepastor

  • he llegit...[Ofensiu]
    Capdelin | 13-11-2006 | Valoració: 10

    els teus dos relats, he sentit els teus sentiments, he mirat la teva foto en la bio i... ara et conec una mica, sé que explotes vida, que rebenta el teu món interior, que estàs feta de cèl-lules bones, bones, dolces, agraïdes, naturals, fidels i a la vegada rebels, que has viscut i n'has après d'aquesta vida viscuda, que tens empenta i ganes de volar, que no temps el futur ni oblides i menyspreues el passat, que estimes i defenses allò que és teu, que ho portes a la sang, al cos, al cor, a la ment... que ets una persona de fiar, una persona transparent i que la vida recorre el teu cos i esperit jugant amb somriures... ets un ESCLAT de vida i el món que somies l'aconseguiràs.
    felicitats per aquesta possitivitat que transpires i que em contagia i em fa sentir més viu i més humà.
    Petons i una abraçada!
    PD. Jo també estimo el teatre. n'he fet i n'he dirigit i és un món que adoro junt amb la poesia.
    Estem, doncs, molt a prop, teló, focus, acció!
    Ànims i segueix escrivint i mostrant-me el teu món interior. Ets un cel!

  • Quina enveja de mama...[Ofensiu]
    Arbequina | 06-11-2006

    quina enveja de filla, que tan se l'estima.
    M'ha agradat llegir aquesta vessada de cor.

    Una abraçada.

    Arbequina.

  • Molt bonic[Ofensiu]
    ullades | 29-10-2006

    Molt bonic, i molt important que sàpigues valorar tot això, molta gent no sap fer-ho i no sap com s'equivoca. Jo que tinc la meva mare lluny ho se valorar, i m'ha encantat el relat!

l´Autor

Foto de perfil de geraldine

geraldine

47 Relats

114 Comentaris

58299 Lectures

Valoració de l'autor: 9.90

Biografia:
30 anys acabats de sortir del forn...
encara a relatsencatala!
la meva vida resumida dins aquest espai virtual, es fantàstic!
No penjo ni una tercera part del que escric, però repassant un per un dels meus escrits, me n'adono que son per ordre del primer a l'últim el resum d'aquests últims anys.
Gràcies per estar aquí els que hi sigueu...
Segueixo escrivint, amb una mica menys de temps perquè la meva vida ara te una altre ocupació casi el 100 per 100 del dia, la meva filla.
El meu oxigen, la meva raó de viure!
Seguim a relats en català!