M’AGRADA MIRAR L’HORITZÓ

Un relat de: Vida

Quan torno de casa, després de l’escola, faig els deures i pujo a la terrassa a mirar l’horitzó. M’agrada molt, perquè cada dia veig coses noves, en canvi, altres sempre hi són: els arbres, els camps, el mar; més mogut o menys, el sol; en un lloc o en un altre, i els edificis. Tots són petits, però es poden distingir.
L’altre dia vaig veure un núvol blanc i gros, que navegava pel cel amb gran tranquil•litat. No tenia cap forma concreta, i, a canvi, feia molt de goig. Estava molt a prop de la línia divisòria entre el mar i el cel, que només es pot veure perquè el mar té un color més fosc.
Quan arriba la nit, gairebé no es pot distingir res: el cel està estrellat, i el mar es torna del mateix color que ell i no es veu. Els edificis, formen una gran llum groga amb tots els reflexos que surten de les finestres. Ara, es pot veure el reflex de la Lluna en el mar perquè li ha canviat el lloc al Sol en el firmament.
L’endemà al matí pujo un altre cop a la terrassa per mirar l’horitzó: m’agrada la taca verda que formen els arbres al fons, sota el cel. Veig que s’acosta boira, i entremig un gran vaixell que torna de la seva pesca a alta mar, i una vela blanca, d’un veler que vol navegar una estoneta.
M’agrada mirar l’horitzó, estic enamorat, és la meva passió.

Comentaris

  • AnNna | 10-08-2006

    com pots veure, he tornat a deixar el comentari jujuju!


    no m'havia llegit el relat tot i durar 1 minutet, és cert, ho reconec.


    però ara l'he llegit.


    a mi també m'agrada mirar l'horitzó. és guai imaginar tot el món darrere... i veure com canvien les coses al seu voltant...

    el dia de la trobada a la platja, quan ens vam banyar al mar, sí que feia por, perquè al ser de nit, no es distingia mar i cel ni onades ni res...


    apali, petonssss! =)=)


    annna**

  • hi ha un error al titol[Ofensiu]
    Vida | 24-09-2005

    soc l'autor d'akest relat.
    no se que ha passat amb el títol, hi ha hagut algun error. el veritable titol és: m'agrada mirar l'horitzó. sento les molèsties.
    Que gaudiu.

  • AnNna | 24-09-2005

    què li ha passat al títol??? :S

  • Somnikat7 | 24-09-2005 | Valoració: 9

    Ohh!!

    Que bonik és està mirant l'horitzó, fins que la nostre mirada sembla fondre's entre mig d'aquella atmosfera tant autèntica, i a la vegada anònima. Mirar per somniar que allí baix hi ha quelcom inaccesible a nosaltres...

    Continua així, macu!!


    Nina

l´Autor

Foto de perfil de Vida

Vida

11 Relats

25 Comentaris

15344 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
1 de febrer de 1989, vaig nèixer.
No he estat un noi molt visible, ni popular, ni he pretès ser-ho, sempre m'ha agradat estar amb els meus amics i gaudir de la vida amb ells.
Ara és quan començo a donar-me compte del plaer que se sent quan es disfruta de la vida, dels seus petits plaers i de les oportunitats irrepetibles.
Ja sé que alguns dels meus poemes són una mica tràgics, però és que jo m'inspiro amb l'amor (crec que és el més bonic que hi ha) i avegades pot ser una mica tràgic.
Desitjo que gaudiu amb els meus relats així com jo gaudeixo llegint els vostres.
PD:Si algú es vol posar en contacte amb mi, em pot afegir a la seva llista de contactes introduïnt aquesta adreça:
ranrauneo_rga@hotmail.com
Gràcies per tot.