Reflexió

Un relat de: Vida

Camino. Camino sol pel carrer. És diumenge per la tarda i tots els comerços estan tancats. Millor així, no soporto quan s'omple tot de gent, una multitud que s'ha posat d'acord en anar-hi el mateix dia de la setmana i a la mateixa hora. Xuto una de les llaunes que hi ha llançades pel terra per tal d'alliberar aquest pensament.
Sembla que estigui en un desert, tothom està tancat a casa, ja no hi ha parelles que surtin a passejar i puguin omplir els espais verds i lliures en comptes dels espais tancats i de lleure. És clar que ningú és com jo, sembla que ben poca gent sàpiga apreciar l'autèntic valor de la vida, el veritable significat de l'amor o els valors morals que s'haurien de respectar. Ara no; ara som estranys dintre d'una societat estranya per a nosaltres.
No podem conviure tots sense preocupar-nos de qui guanya en què? Sempre el mateix, guanyar, guanyar...
Ja no m'importa.
Entro en un dels pocs parcs que queden en aquesta ciutat. Més brutícia pel terra! Intento esquivar-la asseient-me damunt l'herba per mirar de respirar una mica d'aire fresc. Els meus intents acaben frustrats en adonar-me que la gespa és sintètica.
No queda res veritablement real, el menjar és cada cop menys natural, fins i tot l'aire que respirem no és pur. Com acabarà això?: marxarem a un altre planeta a fer el mateix fins a destruir tot l'univers?, i després què?
I la gent que no pugui marxar haurà de suportar el món destruit que han deixat els altres com a regal?
I els altres?, aniran degradant cada cop més fins a ser totalment de plàstic?
Quan obriran els ulls i s'adonaran que hauríem de tornar enrere i començar millor?, d'una altra manera...
Però tothom calla, tothom pensa que són poca cosa i que no poden canviar res.
Per a mi, això mateix, la vida, és el més important; només la tenim un cop, només podem gaudir un cop cada cosa, i en canvi, ho llancem al buit, ens despreocupem del nostre interior i el nostre entorn...
Me'n torno cap a casa, és l'únic lloc on em sento còmode. Vull desconnectar del món, però sé que no podré fer-ho més de 5 minuts perquè obriré la tele perquè m'avorreixo sol, o algun amic em trucarà per telèfon...
M'agradaria tant poder compartir aquests pensaments amb algú...

Comentaris

  • Bé, i ens els comparteixes![Ofensiu]
    Arbequina | 25-07-2006

    He trobat molt interessant el teu relat. Però jo hi faria unes quantes puntualitzatzacions.
    Trobo curiosa la contradicció en la que entres (i que segurament és no intencionada) quan dius que la gent es tanca, per acabar el relat a casa...
    Una altra cosa... amb el temps, un s'adona, encara més, de lo insignificant que és. No hi ha gairebé un pensament original... allò que creus que la gent no comparteix amb tu, te'n faries creus de lo estés que esta un pensament. Sols que les coses no es mantenen (no canvien) per falta de voluntat sinó per incapacitat. Aquesta és la meva opinió.
    Et diria que felicito que algú es preocupi... però és en va. En major o menor mesura tothom ho fa.
    Per altra banda, m'agrada el teu enfoc personal.

    Una abraçada.

    Arbequina.

l´Autor

Foto de perfil de Vida

Vida

11 Relats

25 Comentaris

15341 Lectures

Valoració de l'autor: 9.30

Biografia:
1 de febrer de 1989, vaig nèixer.
No he estat un noi molt visible, ni popular, ni he pretès ser-ho, sempre m'ha agradat estar amb els meus amics i gaudir de la vida amb ells.
Ara és quan començo a donar-me compte del plaer que se sent quan es disfruta de la vida, dels seus petits plaers i de les oportunitats irrepetibles.
Ja sé que alguns dels meus poemes són una mica tràgics, però és que jo m'inspiro amb l'amor (crec que és el més bonic que hi ha) i avegades pot ser una mica tràgic.
Desitjo que gaudiu amb els meus relats així com jo gaudeixo llegint els vostres.
PD:Si algú es vol posar en contacte amb mi, em pot afegir a la seva llista de contactes introduïnt aquesta adreça:
ranrauneo_rga@hotmail.com
Gràcies per tot.