L'homicidi de les formigues i la cassola màgica

Un relat de: tardors

Camino pel bosc força ràpid, algunes formigues moren víctimes innocents dels meus peus. Tinc ganes de plorar, els arbres se'm confonen i conformen una taca marró, aigualida. La primera llàgrima em cau damunt la mà, és freda, la imatge tèrbola es desfà i davant meu torna el paisatge del bosc. Estem a finals de tardor i alguns arbres ja despullats resisteixen estoicament l'arribada del fred. Les fulles de tons marrons i taronges cruixen sota les meves passes i un vent suau intenta, frustradament, despentinar-me els pocs cabells que em queden després del rampell tallador de l'altre dia. Arribo a una clariana, m'estiro i respiro fons, intento deixar la ment en blanc però m'és impossible, no puc. Tanco els ulls i les llums de colors es conxorxen amb el meu subconscient i fan que només hi pugui veure la teva cara il·luminada, composta per tots els colors de l'arc de la cassola màgica. Apreto fort els ulls i corro fins al final del teu arc, hi trobo la cassola, però a dins no hi ha monedes d'or. Em sento enganyada, quan era petita sempre m'havien dit que hi serien, ara miro a l'interior hi només hi veig un pou, ben fosc i profund, fa una olor rància, una olor que conec molt bé, olor de por. Afino bé els sentits i de fons puc sentir una cançó. La nostra. Sento l'olor de la boira de fum, el cantant a l'escenari només amb la senzillesa de la seva guitarra i ell em diu i jo ho sento que torna la nostàlgia quan no ets al meu costat. I et sento a prop, t'agafo per la cintura, noto la calidesa del teu cos, dels teus pits contra els meus, la música de fons, i el meu cap recolzat sobre el teu coll, m'arriba la teva olor, olor d'incertesa i mirades furtives plenes de desig. Mica en mica obro els ulls i torno a la realitat de finals de tardor, el vent xiula i et vull sentir a prop, vull sentir que ets aquí i que m'acarones cada part del cos, vull donar-te el més íntim de mi, perquè el que sento va més enllà del pur desig i es barreja amb la sensació de vertigen que em provoca saber amb certesa que ets la primera persona a qui puc dir, t'estimo... Ara et toca a tu, i només a tu, saber que ets prou forta per suportar aquest pes, aquesta llosa que es diu amor, un concepte que de mica en mica va prenent dimensió, ara té un sentit i necessito dir-t'ho, necessito dir-te tot això i abraçar-te ben fort, que em diguis que tens por, que tenim por, però que juntes podrem amb tot.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de tardors

tardors

25 Relats

65 Comentaris

28991 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
El vent comença a bufar suaument i les fulles de tons ocres i torrats es mouen al seu compàs sabent que tindran el càlid sòl del bosc com a destí final. Els arbres comencen a despullar-se sense cap pudor i ens mostren fins a l'últim racó del seu cos, desprotegit i ferm. Les mans a les butxaques, la bufanda fins al nas i els peus notant el cruixir de les fulles sota seu. El sol comença a pondre's i tot queda impregnat de la calidesa de la claror d'aquest moment únic, crepuscular, tastant així l'essència d'aquesta estació tan màgica, la que em va donar la benvinguda. La tardor em va allargar la mà embolcallant-me d'aquesta aura seva de nostàlgia, de sentiments a flor de pell, d'una boira matinera que inunda els camps de blat ja segats, omplint-me de les ganes de viure i de transformar en paraula escrita petits fragments de mi.
----
No pretenc res, ni vull res. Simplement buidar el pap i compartir-ho amb els demés. Em diuen que sóc massa jove per segons què i a cops em sento massa gran. Qui m'entengui i els entengui, que ens compri.

De ben segur que llegir-vos serà tot un plaer!
----
"A els efectes de ser un membre immaculat d'un ramat d'ovelles, un ha de ser per sobre de tot, ovella"
A.Einstein
----
aralkat@hotmail.com
http://www.fotolog.com/clagaro/