L'ESFEPRESSÓ: ENTRADA 10: PREPARACIÓ

Un relat de: Raül Gay Pau
ENTRADA 10: PREPARACIÓ

Fa unes quantes setmanes, potser inclús mesos, des de la meua última entrada. I és que he estat molt ocupat. Ens hem dedicat a reclutar més i més gent per a la nostra causa. Tot aquest afer ja és una guerra oberta entre dues faccions: Els Psicòpates i els Rebels.

Quan arriben nous reclusos la pradera on està l'entrada pareix el camp d'alguna mena d'esport macabre. El grup dels Psicòpates han decidit que necessiten més membres també, així que ara ens agrupen cada grup a un extrem i lluitem pels nostres jugadors. Els Psicòpates lluiten per a aconseguir els criminals més perillosos, per contra nosaltres lluitem pels reclusos innocents. En mig d'aquest partit nosaltres intentem eliminar els seus elegits i algun dels membres d'ells i a la inversa.

Aquest és el nostre primer gran lloc de batalla. Els dos grups estem igual de ben armats, però l'entrenament que estem fent nosaltres, està donat els seus fruits i cada vegada anem obtenint més avantatja, salvant a més innocents, eliminant més criminals i amb menys baixes pròpies. Sí, de mica en mica anem superant l'estratègia sense control ni organització dels Psicòpates.

I ara, per fi tenim un exèrcit en condicions per a atacar als Psicòpates en la seua base i eliminar-los d'una vegada per totes, així conquistarem l'illa i podrem fundar un noca civilització i potser amb els anys serem una potència secreta que s'alliberarà de les cadenes de l'esfepressó i lluitarà contra els corruptes que ens han clavat ací i que formarà un nou govern i una era de pau, harmonia i treball honrat apareixerà en aquesta illa. En la qual jo governaré amb justícia i mà dura vers els criminals. Aquesta illa serà el meu propi país on es farà el que jo diga, que serà el millor per a la gent. Sóc el més preparat per a guiar aquesta nova ciclització.

Acabe d'acaronar a la meua gateta, que ja no és una gateta és igual de gran que un lleó. Sé que ella em recolzarà i m'ajudarà a mantenir l'ordre en aquestes terres, per a fer florir la bellesa. Investigarem i ens farcirem a un gran armament per protegir-nos dels nostres enemics futurs, que de segur en tindrem, però de moment no cal fer castellets en l'aire cal tindre els peus a terra i derrotar als Psicòpates. En un parell de dies atacarem.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer