Les formes

Un relat de: Ignasi Boix Roure

Ella va dir: "aixeca't, ha arribat l'àvia." Ell va dir: "deu minuts més, avui no haig d'anar a l'escola." Ella va dir: "no, si vols quan hagi marxat te'n tornes a dormir." Ell va dir: "això no té sentit". Ella va dir: "si us plau, no en parlem més, si vols quan hagi marxat te'n tornes a dormir."

Comentaris

  • Jaja![Ofensiu]
    SieMenS | 29-01-2006

    Deu minuts..i sí, aquells deu minuts són..com descriure-ho? Gloriosos, adormits, plens de dibuixos i de somnis, tan de bo interminables...però imprescindibles.

    Tinc quinze anys, de moment (d'aquí a menys de tres mesos en tindré ja setze) i visc a Taradell, ciutat ja no tant boirosa.

    Si ets algun despistat que s'atura a llegir un dels teus relats, m'interessaria moltíssim que en facis una crítica, constructiva o no, despietada, sagnant, burleta...com vulguis.

    Gràcies, i perdó per haver fet servir la teva biografia per comentar-te! =D

    PauLa*

  • No sé...[Ofensiu]
    Pluja | 04-11-2005

    No sé a què em recorda eh?? Aix... Ara mateix hi ha un somriure al meu rostre.
    Merci per descriure d'una manera tan natural una situació rutinària; però que tens raó: Això no té sentit...

l´Autor

Ignasi Boix Roure

29 Relats

33 Comentaris

34624 Lectures

Valoració de l'autor: 9.56

Biografia:
Vaig néixer l'any 1980, a mitjans d'agost, i sóc de Vic, ciutat boirosa. Si algun despistat s'atura a llegir un dels meus relats m'interessaria moltíssim saber la opinió que li mereix, sobretot pel que fa a l'estructura i als diàlegs, que és el que em porta més mals de cap, però també sobre qüestions d'estil o qualsevol altre cosa.