L'amant

Un relat de: Frèdia
Ell és un amant persistent, incapaç de conformar-se amb un instant de repòs; un amant que necessita recórrer constantment el territori que sap que li pertany gràcies a algun contracte mai no escrit; un dèspota que no et deixa passar ni la pinta. Prova-ho i els seus dits t’escabellaran amb l’exaltació de qui desfà els rínxols i, de pas, els pensaments. Ai de tu si alimentes la idea d’allunyar-lo, a ell que tot ho sap! Ai de tu, perquè es revoltarà i t’esgarraparà fins que sentis com se t’esquinça la carn de mica en mica. Deixa’l fer i s’entretindrà a descordar-te el vestit, sigui llarg, curt, cenyit, escotat, això tant li fa. Les cremalleres el fascinen, les obre lentament i et ressegueix la columna, s’hi endinsa com si explorés un paratge inconegut, com si es volgués aixoplugar entre les costelles. Les cames han de ser al seu abast, per apamar-les i prémer-les amb força, per delectar-se amb la tibantor de les cuixes, amb el foc que traspuen. Llavors les separa i s’abriva, i tot d’una t’arramba a qualsevol lloc, que per això no té manies, i et clava la sageta i no permet cap mena d’oposició. Furga una estona. Et masega, et mossega amb delit... Panteixa. Tal vegada, espera una queixa que no ha d’arribar. Absurd seria provocar-lo. És llavors quan t’obliga que el miris cara a cara, quan et cerca a l’esguard un prec que et delati. El complauria tant trobar-lo! Aguanta un instant més i, després, estén per dins la metzina que et fa xisclar i que et porta a l’abisme. Sents la temptació de dir que s’aturi, que ja n’hi ha prou, que t’alliberi... Però alguna fibra de tu, que no saps on s’amaga, conserva un xic de dignitat i et jures que no defalliràs per més extenuada que estiguis, així et prengui la vida aquest amant implacable, aquest maleït dolor.

Comentaris

  • Invitació[Ofensiu]


    Benvolgut autor/a,

    Com a finalista del IV Concurs ARC a la Ràdio 2013-2014
    l'Associació de Relataires en Català (ARC)
    es complau a convidar-te a l'acte de lliurament de premis
    i a la presentació del llibre
    "Colors"

    T'esperem el dissabte 11 d'octubre de 2014, a les 12 del matí,
    a la Biblioteca Sagrada Família (Carrer Provença, 480, Barcelona)



  • Dolor[Ofensiu]
    Naiade | 31-01-2014

    Escrit amb mà destre descrius una escena que podria ser terrible. En aquest cas la dona en gaudeix. Com sempre crees histories que no et deixen indiferent.
    Una forta abraçada

  • Enhorabona![Ofensiu]

    Benvolgut/uda relataire:



    Enhorabona! El teu relat ha estat seleccionat, pel jurat d’autors i autores, com a finalista del Concurs ARC de Microrelats a la Ràdio “Colors” i per formar part del volum recopilatori amb totes les obres finalistes.



    És per això que, en haver quedat seleccionat/ada en la convocatòria d’aquest mes, i per tal d’anar avançant feina, t’agrairíem que ens fessis arribar l’autorització perquè sigui inclòs al recull.



    Només cal que ens enviïs per correu electrònic a l'adreça(concursos.arc@gmail.com), el text que adjuntem al final d’aquest comentari amb l’assumpte AUTORITZACIÓ PUBLICACIÓ COLORS, tot fent un copiar i enganxar, i complimentant les teves dades personals.



    Cordialment,



    Comissió Concursos





    TEXT AUTORITZACIÓ



    En/na .........................................................................................................

    amb DNI. número ......................................................................................

    i nick relataire ............................................................................................

    AUTORITZA a l’Associació de Relataires en Català (ARC) a incloure el microrelat ...................................................................................................

    seleccionat del mes de ..............................................................................,

    del qual és autor/a, en el recull de microrelats “Colors” que s’editarà a finals de 2014 mitjançant una plataforma digital de publicació. Així mateix també atorgo el meu consentiment per incloure qualsevol altre microrelat seleccionat al llarg de la present convocatòria i del qual jo en sigui l’autor/a i a difondre el seu contingut (en part o totalitat) pels mitjans habituals de l’ARC.



    Data .......................................

  • Molt intel·ligent![Ofensiu]
    Mercè Bellfort | 22-01-2014

    Un relat eròtic que creix vertiginosament en interès i intensitat a mesura que avança, conduit a la perfecció per la mà mestra de l'autora, que en tot moment enfoca cap aquest final/amant inesperat quan el lector ni s'ho ensuma. M'ha calgut rellegir-lo per lligar caps i per adonar-me que la trama estava intel·ligentment definida des del començament.
    Frèdia, has estat impecable per partida doble: per la forma i pel contingut.
    Una abraçada plena d'admiració.

  • L'amant perfecte[Ofensiu]
    Carles Ferran | 22-01-2014

    Has descrit l’amant perfecte, per antonomàsia. El que tensa, allarga, incrementa el desig fins que esdevé dolorós, no físicament sinó per l’espera, per la parsimònia, la constant suma d’estímuls que esdevé en urgència... Amb ple coneixement, com una tècnica que porta el delit i la lascívia fins al límit, un desig alhora dolorós, alhora plaent, que acaba en un esclat de goig, de gemecs, en un orgasme gairebé còsmic.
    Has descrit el que sent una dona amb el sexe tàntric. Vull pensar que l’has gaudit. I si no és així, quina imaginació més potent.
    Sigui una cosa o l’altra, és increïble la teva tècnica literària per fer-nos-ho arribar d’una manera tan entenedora i precisa, tan apassionada. Me’l guardo com un dels teus millors relats, no sé si el millor.
    Una abraçada.

  • prosa vibrant [Ofensiu]
    Galzeran (homefosc) | 21-01-2014

    que ens porta per camins de plaer que són erràtics i que ens relligues amb una darrera frase final que dóna sentit al missatge ocult que durant tot el relat ens mostres i que no sabem veure. La eròtica del dolor no la puc capir dins del meu enteniment personal, però accepto la seva existència. Una història dolorosa i del dolor. M'has fet pensar i donar-hi voltes, potser no he volgut veure allò que ens mostres meridianament (paraula incorrecte, però no sé com expressar-ho ara mateix).

  • Im-pre-ssio-nant![Ofensiu]
    Aleix de Ferrater | 19-01-2014 | Valoració: 10

    M'has deixat garratibat amb aquest relat tan dur i bèstia com espectacular. Una narració subjectiva plena de descripcions i paisatges d'un patiment i potser gaudi sexual. Un retrat en blanc i negre, sense concessions, directe i punyent. La teva prosa és precisa i penetrant. Una abraçada.

    Aleix

  • Maleït[Ofensiu]
    allan lee | 15-01-2014

    amant de nits llargues. Oh, quanta passió! Cóm ens sacsejes l'enteniment! I què original, que brodat està, tal com només sap fer-ho la Frèdia! Enlluernador- de llum negra.

    a

  • Com li escau[Ofensiu]
    E. VILADOMS | 15-01-2014

    Com li escau la metàfora a aquest maleït amant.
    Que bé escrius, Frèdia!