la vida: els peus freds (poema)

Un relat de: antonvaitot

Miro que hi ha al meu voltant,
ja no hi queda vida a l'aquari.
Me n'adono de com han canviat les coses
quan miro al terra els petits morts
i només queda viu el seu alè.
Els peixos que omplien la boca,
després de trencar la peixera,
ja no hi són i fan que t'estimi amb els peus freds.

Comentaris

  • Un poemàs[Ofensiu]
    angie | 24-02-2007

    L'aquari com a metàfora trobo que li dóna un sentit de fragilitat a aquest poema vital.
    El final és molt bo.

    L'enhorabona!

    I encara no t'ho havia dit ningú???

    angie