incertesa

Un relat de: antonvaitot

Després d'enviar uns e-mails i de comprar un bitllet d'avió pel dia 24 de desembre, em diuen que puc fer l'entrevista per entrar a el curs al meu país d'origen.

Ara que creia possible que ens veuríem el dia 24 i que m'estaria un mes allà. Ara no ho sé. Sí, trobo que vindré. Però, ostres, si puc fer l'entrevista abans de marxar hauria d'arreglar els papers per fer el visat. Sí però... si agafo aquest avió havent-me dit que sí hauré de tornar a casa el dia 24 de gener i després hauré de comprar un altre bitllet. Ara que... sempre puc cancel·lar el bitllet, fer l'entrevista, arreglar els papers i comprar un bitllet d'un any per més endavant. Sí, crec que és el que faré però així segur que no ens veiem pel desembre. Ara que, hauré de cancel·lar-lo demà mateix... perquè segur que no podré. . .

Comentaris

  • incertesa ensucrada[Ofensiu]
    22neus | 15-02-2007 | Valoració: 7

    gracies pel teu comentari del meu escrit... tens rao, tant de sucre embafa... pero a mi m'agrada embafar els meus sentits. Feia molt temps que ningu no em comentava... tambe feia molt que no escrivia... i encara no estic convencuda que em torni a picar el cuquet.

    Embafare els sentits tot el que pugi mentrestant i em deixare portar per la incertesa que descrius de la meva constitucio indecisa de Balança en estat de letargia.

    No m'acaben de convencer les comunitats a distancia. Records, Neus