ELL/ELLA/ELLA/ELL (on t'amagues?)

Un relat de: antonvaitot

ELL/ELLA

On t'amagues?

Ja fa temps que et porto buscant però no acabo de trobar-te. On t'amagues? De totes maneres, abans de res, hauria de preguntar-te que qui ets perquè si ni tant sols sé això difícilment, crec, que podré trobar-te. Dóna'm siusplau un petit incís, quatre paraules i poca cosa més. No et demano gaire més que alguna cosa a la que poder-me aferrar.

Vull endinsar-me en els teus somnis amaduixats i esbrinar qui ets. Res més. Fer-te fruir i veure que no tot és dels colors amb els que pintes. Vull aprendre dels teus besos/versos i d'allò que em facin dir. Assaborir la teva suor. Abraçar-te. Sentir-te a prop.


ELLA/ELL

On t'amagues?

Ja fa temps que et busco però no et sé trobar. On t'amagues? De totes totes, abans de res, m'he de preguntar que amb qui em barrejo per a esbrinar on et pots amagar i és que si ni tant sols sé això difícilment podràs trobar-me. Dóna'm siusplau un petit incís, quatre paraules i no em maregis més. No et demano que et passegis pel meu davant i em trenquis el son.

Vull provar d'endinsar-me en els teus somnis apedregats i esbrinar qui s'amaga darrere d'aquest escenari que em suposes. Res més. Fer-te patir i veure que porto les regnes i manejo les cordes de la teva vida. Vull aprendre del teus besos/versos i d'allò que ens facin dir. Assaborir la teva suor. Abraçar-te. Sentir-te a prop.

Comentaris

  • Sentir-te a prop...[Ofensiu]
    kispar fidu | 26-09-2005

    El sentiment de la distància (encara que no sigui llarga físicament... més aviat és una distància "psíquica"... [no sé si està ben dit així...]), vist des dels dos punts de vista d'una possible parella.

    L'he trobat curiós.

    Gemm@

  • Dues maneres...[Ofensiu]
    Pluja | 31-08-2005

    de veure l'amor...

    No ho sé... M'ha sobtat perquè m'he vist reflexada en el primer pàragraf de les dues visions...

    On t'amagues? Qui ets? Només vull saber com ets...
    Aix... M'han recordat molts moments...