LA POSTA DE SOL (3)

Un relat de: Ània Llum
L'aigua, brava, baixa pel carrer i jo estic dins el llit amb la meva pena que vol descansar, la pena que ja no pesa a damunt del matalàs i on tot el que haurien de ser somnis lleugers són malsons acompanyats de les branques que repiquen contra la finestra. Sembla que vulguin entrar a l'habitació i agafar-me fent un bressol mentre el vent entona suau una cançó. Mentre surt per la finestra embolcallada per les branques robustes i fulles suaus, m'enlair i sent les gotes de pluja a la cara, a les cuixes, a la meva pell nua, la pell on abans hi tocava el sol, el sol calent que un dia va ser aquí. Però tot això només és un somni, és efímer i quan torn a la realitat estic xopa de suor a la meva habitació obscura, les branques encara repiquen contra la finestra, jo estic a terra plorant i ompl la banyera.

No puc més, no puc parar de recordar-te, en mirar per la finestra i veure les gotes d'aigua fent carreres al vidre, ni m'emociona. Entr a la banyera que era lleugera i tenia ales i ara, plena, pesada, ja no vola com abans per l'horitzó rosat. Avui les ales només són les cendres del que un dia vaig ser i vaig sentir. Avui pesa i no pot seguir, ara no et veig, no et sent al meu costat. On ets? On t'amagues?

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Ània Llum

Ània Llum

32 Relats

82 Comentaris

4850 Lectures

Valoració de l'autor: 9.75

Biografia:
No som escriptora, sinó una d'aquestes joves a on pàgines web com aquesta tenen l'amabilitat de cedir-nos un espai perquè diguem la nostra en forma de relat breu. La meva columna es titula "La banyera voladora", perquè sincerament no se m'acudeix què més dir davant del panorama que m'ofereix els meus pensaments i reflexions, i és vertaderament un goig i un privilegi que vosaltres la vulgueu llegir.