La negra i llarga història d'una nit llarga i negra com la seva història llarga i negra com la nit mateixa

Un relat de: diesi

Aquella nit, aquella i cap altra, ni de dia, ni al migdia, ni a la tarda, ni al vespre, una nit, una nit negra, ni clara ni fosca. Res. Negra. Una nit negra i molt llarga, massa llarga, bé, tampoc tant, el suficient perquè passés el que va passar. El que va passar va ser molt greu, molt més del que us imagineu. Així doncs aquella nit, precisament, la nit més negra i la més llarga, aquella nit i cap altra, va passar d'inevitable, el que no vam poder evitar, ni tu, ni jo, ni els dos junts, ningú. És real, totalment real, tan real que sembla mentida, però no és mentida, és real. Tan real com la mentida.

I què va passar, us preguntareu. Voldreu saber la resposta a la pregunta que voleu que us responguem, no a cap altra. A aquesta pregunta. Però no té resposta. O potser sí, tot depèn del que us imagineu. Només us podem dir que no es tracta d'un assassinat, o potser sí. No és un segrest, o potser sí. No és una història d'amor, o potser sí, per no ser, no és ni una història. És un fet del qual tots en som testimonis. Testimonis directes, no indirectes. A tots ens afecta si us expliquem el fet o no, però encara és massa aviat.

La nit es va acabar i va arribar el dia, d'inevitable, el que ni tu ni jo, ni ningú, vam poder evitar.

----------------------------------------------------------

Natàlia Díez & Agnieszka Stankiewicz

Comentaris

  • eis la agnieszka... són jo !! magma XD[Ofensiu]
    magma | 19-01-2007

    Gent !! Aquest relat l'hem escrit la diesi i jo (magma) i haig de felicitar a la diesi... perquè sense ella no seria el mateix escrit.

    Lo curiós del cas, és que, les dues escrivim amb dos estils super diferents, i la barreja dels dos està una mica més a dalt :p jajaja

    Aquest relat, és un dels que mai oblidaré, perquè he passat una estona meravellosa escrivint-lo amb la diesi, i moltes coses encara pasaran... però mai ovlidaré aquesta llarga i negra nit.

    Diesi gràcies per tot

    Magma & Diesi mâps

  • Molt bo![Ofensiu]
    Charlotte | 28-11-2006 | Valoració: 10

    M'he divertit llegint això, us preguntareu perquè i no ho sabria dir però la veritat és que és divertit, i no avorrit, és a dir que diverteix, perquè t'ho passe bé llegint-lo... ja,ja.

    Perdoneu-me, però de tant que m'ha agradat, no m'he pogut resistir. Felicitats!!