La mà acarona una pedra rodona

Un relat de: Monty

La meva mare em va dir que tornés de seguida. No li feia gaire gràcia que caminés tot sol per aquells indrets. Em va repetir unes quantes vegades que sobretot, si el veia, passés de llarg accelerant el ritme progressivament. Em va posar una pedra rodona a la butxaca com feia sempre que sortia de casa. No li vaig donar gaire importància.
Anava caminant xino xano tot xiulant una melodia fresca i dinàmica. Feia molt bon dia. Vaig tancar els ulls i vaig olorar l'olor del matí, fresc i net, pur. Les fulles dels arbres deixaven anar petites gotes d'aigua de la rosada de la matinada; anaven caient a terra posant un toc de ritme sincopat al meu xiulet. Jo anava acariciant la pedra.
Vaig sentir un soroll que provenia d'uns matolls i vaig parar de xiular. Apretava la pedra ben fort amb les meves mans. Vaig parar de xiular i vaig accelerar el ritme. Les gotes queien més ràpid i el soroll es confonia amb el de les meves passes, cada vegada més ràpides. No sé per què, però em vaig parar, vaig girar el cap i el vaig veure. Estavem l'un davant de l'altre; impassibles tots dos. Anava a treure'm la pedra de la butxaca quan es va posar a córrer en direcció contrària a mi. Jo vaig fer el mateix.
Al cap de poca estona vaig arribar a casa, i amb una veu poruga i espantada vaig dir:

He vist el llop...

Comentaris

  • març | 11-01-2005 | Valoració: 9

    M'agrada com descrius allò que t'envolta mentre vas caminant, així com les sensacions que tens.

    En el teu comentari em deies que quan llegies intentaves buscar l'origen del relat, el per què l'havia escrit. Jo també m'ho he preguntat de tu...però noi, no sé, no arribo a cap conclusió.

    Els teus relats, tot i que breus, enganxen el lector. No sé, tot sembla ben normal fins que al final...cau alguna sorpresa o altra...però vaja, pel que he anat veient, aquestes sortides ja les tens tu!!

    Resulta molt distret llegir-te!!!

    Apa, company, merci pel comentari, i a veure si t'ho curres una mica i me'n deixes algun altre, que això sempre fa il·lusió! ;p Merci!!!

l´Autor

Foto de perfil de Monty

Monty

22 Relats

75 Comentaris

38851 Lectures

Valoració de l'autor: 8.67

Biografia:
Sóc del 82. Sempre m'ha agradat escriure i aquí m'han donat la possibilitat de publicar els meus relats.
Escric allò que em ve de gust, quan em ve de gust i com em ve de gust. Espero que el vostre gust, lectors, s'apropi al meu i pugueu llegir i disfrutar dels relats.

Apa doncs...

vitomonty@hotmail.com