La caixa dels sentiments

Un relat de: sensecor

Avui m'he tornat a enfadar amb mi mateix, no se si es perquè torno a tenir por a la realitat, però ara estic aquí assegut mirant per la finestra i puc veure com el sol s'amaga...m'estic adonant de tantes coses, coses que potser no es poden amagar amb un simple somriure. Em vas mentir, i ho segueixes fent, com em menteixes i aconsegueixes fer-me creure que el que dius es veritat...com menteixes mentre segueixes robant-me un somriure, com menteixes i emboliques tot, com menteixes...

Si no ens parlem es perquè no tenim res que dir-nos. Si no ens mirem es perquè ja no hi ha res per veure. Si no ens somriem es perquè no hi ha cap motiu per fer-ho. Si no ens creuem es perquè la sort ja no esta de la nostra banda.

Segueixo sent el mateix nen insegur de sempre però no només som la meva inseguretat i jo. No t'he demanat que vinguis a fer-nos companyia, es més...ja no necessito res de tu. I ara que estic aquí assegut torno a mirar per la finestra i puc veure com surt el sol.

Estic guardant tots els meus sentiments a una caixa de cartró. L'he embolicat amb una bossa per a que mai més tornin a sortir. Està sota el meu llit per si algun dia vols venir a reclamar-la.

Em vas mirar, ho segueixes fent
Com me mires que aconsegueixes que continuí perdent la raó...Com mires i em trenques els esquemes...Com mires i fas amb mi el que vols...com me mires...


Comentaris

  • sensecor | 19-07-2007 | Valoració: 10

    Joaneta ja no me comentes pas...U.U'

  • Mentides, mirades...[Ofensiu]
    jOaneTa | 13-07-2007 | Valoració: 10

    Fan mal les mentides i molt més veure-les i no fer res per espavilar... perquè l'amor et guanya.
    Mirades que traicionen el teu orgull, la teva força; perquè quan creies tenir-ho superat...tornes a caure.
    Petons..
    jOaneTa

  • bon escrit[Ofensiu]
    empordanesa | 13-07-2007 | Valoració: 9

    Saps plasmar molt bé els sentiments de la traïció, m'ha agradat llegir l'escrit.

l´Autor

Foto de perfil de sensecor

sensecor

150 Relats

160 Comentaris

191713 Lectures

Valoració de l'autor: 9.51

Biografia:
Vaig néixer el 15 de novembre de 1989 a Granollers (aprop de Barcelona). Als dos anys vaig anar-me'n a viure a un poblet perdut per Tarragona i vaig passar allà tota la meva infància. Als 12 o 13 anys vaig tornar cap a el poble del qual vaig pirar quan tenia dos anys i mira aquí estic.

Passo tots el caps de setmana a Barcelona. Que si de festa per aquí, que si fer una volta, que si anar de compres...en fi m'encanta la ciutat de Bcn.

Tinc una personalitat que hem caracteritza molt ja que no em tallo gens a l'hora de dir les coses i no em tallo amb la gent que no conec. Hem considero molt alegre i diuen que sóc molt simpàtic.