La bellesa d'un pet

Un relat de: tardors

Després de dues hores de banys amb sals relaxants, depilacions amb cera, neteja de cutis i neteja bucal, es posa les mitges desenroscant-les suaument per les cames sense pèls i se les lliga amb el lligacames perquè es veu que al Carles el posa calent el tema. Treu el penjador del vestit i se'l posa. De color negre, escotat, cenyit a la cintura, a baix acaba amb uns volants de gasa que fan que el vestit flamegi quan camina. Es treu la tovallola del cabell i comença la sessió de planxa "pelo pantenne". Obre el set de maquillatge, suau, que no es noti massa carregat, hi té traça. Encara li queden deu minuts. Es posa les joies, són un regal del Carles, de molt bon gust per cert. Fa els últims retocs al maquillatge. Agafa la bossa, és tan refotudament minúscula que només hi caven les claus de casa i el pintallavis. Sona l'intèrfon, el Carles l'espera a baix. El mira pel balcó, ha vingut amb el seu descapotable, per fardar que no quedi, no? Abans de sortir de casa es fa una última ullada al mirall del rebedor, s'hi ha passat hores, però goita quin resultat! Sembla treta d'una revista de moda, d'aquestes "fashions" o "cools" o com coliflors se digui. Té la mà al pany de la porta però de sobte sent una tremolor a la panxa, no, no pot ser... cada cop és més forta, més intensa, no s'ho pot creure! La tremolor es va movent cada cop més avall, va cap enrere, no! Ja és aquí, és a punt de sortir! [moment culminant : "prffff" surt] ostres quin descans! ha sigut espectacular (pot ser que els veïns ho hagin sentit?) se li han mogut les calces, aixeca la cama com pot i se les posa bé. Fa una ganyota. Tanca la porta i se'n va corrent al seu súper món de plàstic amb el seu súper Carles descapotable.
Realment, em sembla que és certa aquella frase que diu:
"la veritable bellesa es sempre a l'interior".

Comentaris

  • Gran tema[Ofensiu]

    Ja pots venir de família d'intel·lectuals, que a les converses sempre acaba sortint el tema de la merda.
    Serà perquè realment ens fa iguals a tots?
    Serà per autodemostrar-nos que estem o volem estar per damunt de les convencions socials?
    Ho tinc decidit, si un dia guanyo el repte -cosa ben difícil perquè gairebé no hi participo-, ja tinc el meu tema.
    Que no em vingui ara la gent dient que mai a mar o a la banyera s'ha preguntat per si les bombolletes que sobtadament apareixen, són transparents com l'aire, o tenen més aviat un to marronós…

  • Molt bó[Ofensiu]
    AVERROIS | 28-02-2006 | Valoració: 10

    Hi ha coses que per sort són humanes i les fa tothom. "La senyoreta més fineta aixeca la cortineta" Una abraçada.

l´Autor

Foto de perfil de tardors

tardors

25 Relats

65 Comentaris

28968 Lectures

Valoració de l'autor: 9.44

Biografia:
El vent comença a bufar suaument i les fulles de tons ocres i torrats es mouen al seu compàs sabent que tindran el càlid sòl del bosc com a destí final. Els arbres comencen a despullar-se sense cap pudor i ens mostren fins a l'últim racó del seu cos, desprotegit i ferm. Les mans a les butxaques, la bufanda fins al nas i els peus notant el cruixir de les fulles sota seu. El sol comença a pondre's i tot queda impregnat de la calidesa de la claror d'aquest moment únic, crepuscular, tastant així l'essència d'aquesta estació tan màgica, la que em va donar la benvinguda. La tardor em va allargar la mà embolcallant-me d'aquesta aura seva de nostàlgia, de sentiments a flor de pell, d'una boira matinera que inunda els camps de blat ja segats, omplint-me de les ganes de viure i de transformar en paraula escrita petits fragments de mi.
----
No pretenc res, ni vull res. Simplement buidar el pap i compartir-ho amb els demés. Em diuen que sóc massa jove per segons què i a cops em sento massa gran. Qui m'entengui i els entengui, que ens compri.

De ben segur que llegir-vos serà tot un plaer!
----
"A els efectes de ser un membre immaculat d'un ramat d'ovelles, un ha de ser per sobre de tot, ovella"
A.Einstein
----
aralkat@hotmail.com
http://www.fotolog.com/clagaro/