L´escriptor

Un relat de: Curtis

L´escriptor havia perdut la seva ploma. No recordava on l´havia deixada. Feia només breus instants havia detingut la seva escriptura per encendre´s un cigarret, i quan va voler reiniciar-la ja no va trobar la ploma. Va mirar sota els fulls en blanc, sota els fulls ja escrits, pels llibres que tenia sobre la taula, res. En cada moment que detenia la búsqueda per fer una calada al cigarret s´estranyava més per no trobar l´objecte que breus instants abans havia estat a les seves mans.
L´habitació estava ja inundada pel fum del cigarret i l´escriptor era incapaç, no només de trobar la ploma, sinó d´entendre com la podia haver perdut. Aquesta estranya sensació d´incomprenssió era el que realment l´astorava. I amb l´última calada ja havia regirat tota l´habitació. Sense haver trobat la ploma va apagar la burilla i un últim fil de fum emergí del cigarret. El fum remanent va acabar barrejant-se amb l´aire de l´habitació dissimulant la seva presència.
Finalment l´escriptor va agafar una altra ploma del seu escriptori i va prosseguir amb la seva escriptura.

Comentaris

  • Feliç 5è Aniversari d'RC[Ofensiu]
    mar - montse assens | 11-01-2009

    FELIÇ 5è ANIVERSARI d'RC,
    relataire!!!


    5 aniversari RC



    Si avui és diumenge 11 del 2009, avui és el cinquè aniversari d'RC. Passa pel fòrum i descobreix com pots "enganxar" en un dia com aquest Recorda: NOMÉS AVUI! T'ho perdràs?