Jo tampoc no ho entenc

Un relat de: Rabriel

Li va preguntar el lector a l'escriptor "per què m'has remogut d'aquesta manera?", per que sentissis el mateix que jo, li va respondre l'escriptor mentre preguntava a l'editor quants llibres havia venut a l'hora que, mentalment, multiplicava pel deu per cent de rigor i, l'editor, telefonava al departament de màrqueting per saber el preu exacte a què havien posat el llibre (ell tambè en feia, de càlculs, tot extrapolant els drets editorials i restant-ne els d'autor) i màrqueting parlava amb premsa per conèixer, al marge de la seva campanya de promoció, com autor i llibre havien circulat pels diferents mitjans mentre el cap del departament es preguntava, ara en veu alta, com primer els lectors professionals i després el corrector havien pogut recomanar (els uns) i millorar (l'altre) aquella.. aquella obra.
Després de penjar el mòbil, el lector li va demanar al llibreter deu exemplars amb la sana intenció de regalar-los als amics i parents. Darrea els ulls de guineu, la cara arrugada, la mirada de gairell i la barba esgrogueïda, el llibreter es va demanar com coi un llibre de l'Espada havia pogut arrivar no a vendre un sol llibre, no. A vendre'n deu. Mai no ho entenderia.… El lector va pagar amb tarja.

Comentaris

No hi ha comentaris, comenta'l tu primer

l´Autor

Foto de perfil de Rabriel

Rabriel

13 Relats

11 Comentaris

15676 Lectures

Valoració de l'autor: 8.40

Biografia:
"Vull tenir la serenor per acceptar el que no puc canviar, la valentia per a canviar el que puc canviar, i la saviesa per a destriar la diferència".