Ja ha enfosquit?

Un relat de: Somiadora sense somnis
No havia de ser avui. Tenia tantes coses per fer encara…No havia de ser avui.

No li vaig demostrar quant l’estimava. Ella ho sabia? Els meus ulls li varen dir tants cops, però no va ser suficient. Les llàgrimes que no puc vessar fiblen la meva essència.

El vespre no és com el naixement d’un nou dia, arriba sobtat, la llum desapareix ràpidament i ens sotmet a la penombra sense que apreciem el canvi. Quants cops m’havia sorprès en mirar al meu voltant: Ja ha enfosquit?

No vaig lluitar pels meus somnis. No era la professió que desitjava, ni la llar dels meus somnis, ni el jardí perfecte. De vegades em sentia com una planta que decora un elegant despatx, però que no té veu per manifestar-se i roman silenciosa esperant el pas del temps.

El Sol dominant sembla infinit durant el dia, guerrer incansable, de força incessant i eterna. Admirant el Sol hom pensa que mai s’acabarà, mes la bellesa d’un moment sota els seus raigs és fràgil en la seva fortalesa. La vida també ho sembla als albors.

No vaig fer.

Però aquí em trobo. Als records de tots els que m’han estimat. Als racons de la consciència de milers de persones amb les que vaig compartir moments immortals. Per aquesta raó, tot i que no havia de ser avui, ha arribat el meu moment, i els puc veure, a tots, tots els que em recorden, els puc sentir intensament.

No vaig fer, perquè vaig ser. Vaig ser qui va trobar el sentit a la vida en l’amor. La vida és efímera, però l’amor...l’amor és vida.
Tanco els ulls, plàcidament.

Sí, ja ha enfosquit. Però l’endemà em regalarà un nou Sol perenne. L’amor és més viu que mai.

Comentaris

  • Extraordinari[Ofensiu]
    Jordi Abellán Deu | 26-05-2015 | Valoració: 10

    Un relat plè de vida, que de vegades sembla que sotmés a la resignació i que finalment ens descobreix que no és tal. Ës una tria di Vida, així en majuscules..On l'amor és la tria i l'esència.

    M'ha fet pensar en una cançó de Manolo García que vé a dir una cosa així: "Si pudiera mirar tus ojos iba yo a estar escribiendo esta canción".

    M'agrada molt aquest escrit. Felicitats.

    Jordi

  • molt bonic[Ofensiu]
    montserrat vilaró berenguer | 19-05-2015 | Valoració: 10

    Un born relat
    Motse