Ja fa dos anys i encara no sé com dir-t'ho

Un relat de: Mercury

Aquest Juny farà dos anys que ens coneixem. Sempre recordaré aquell dia. Un dissabte a les vuit del matí. Jo encara dormia, però la teva mirada blava em va despertar: vaig veure el mar. Estrany, el teus mars tan càlids em van glaçar. No sabia com reaccionar, doncs mai havia vist uns ulls tan blaus.

No oblidaré mai que vam seure en una taula d'aquell bar fosc, l'un davant de l'altre, parlant amb la mirada. Aleshores em vas preguntar que de quin color tenia els ulls, et vaig dir que ho decidissis tu, em vas contestar que jo era un om, que tenia els ulls com les fulles dels oms: verdes, i que amb els raigs de sol són platejades. En aquell moment volia parlar-te més de mi, volia dir-te com m'agradaven els teus ulls, volia abraçar-te, volia seure al teu costat, volia agafar la teva mà, simplement volia apropar-me més a tu. Però et vaig dir que gràcies, que ningú mai m'havia dit res tan bonic, per molt que ho volgués, no vaig moure'm de la cadira, i vaig haver d'apartar la vista dels teus oceans.

Des d'aquell dia que estic malalta, i dia rere dia, Tanatos i Cronos se'm van menjant, m'esgoten el temps, no trobo mai l'oportunitat per dir-te tot allò que t'he de dir. Però, quan trobo aquesta oportunitat, em faig enrere i el meu cor s'accelera i s'encongeix. Sempre t'acabo parlant d'una altra cosa, d'allò que ens agrada a tots dos. Allò que tu i jo tenim en comú i que molt poca gent aprecia. Parlem del nostre refugi, del nostre racó, d'allò que fa que tu i jo siguem diferents dels altres. Allò que tu i jo coneixem més que res.

Durant tot aquest temps m'he fet la dama de gel, i aquest és el preu que he de pagar, estic molt a prop teu, però alhora tu i jo estem molt distants. Espero que algun dia la meva sentència finalitzi i poguem tornar a estar tan junts com abans. Tornamen a mirar-nos als ulls com la primera vegada.

Comentaris

  • Aix...[Ofensiu]
    Pluja | 03-09-2005

    M'he trobat davant d'un mirall... On aquestes paraules són el reflexa dels meus records i pensaments...
    Suposo que continuaré convarda com sempre, i apartaré la mirada d'aquesta visió, com si mai no se m'hagués aparagut...

  • Tens raó[Ofensiu]
    Arxiax | 19-05-2005

    Tens raó, Equinozio:
    està molt ben trobat, es tendre, és dolç, però no empalagós...
    Persèfone, com t'ho fas?
    Molt encertada l'atemporalitat, la manca d'espai i d'edat dels personatges, gairebé fins i tot de sexe... són només els personatges, i m'agrada perquè no dónes ni un inici ni un final... fas que el lector crei, i aconsegueixes que el relat sigui admirable per tothom... pels qui somien passar-ho, pels qui creuen haver-ho passat i pels que esperen passar-ho

  • molt tendre[Ofensiu]
    Equinozio | 17-05-2005

    m'he quedat sense paraules...
    la situacio del bar es com dejavú... no se perque clavat... jo devant d'ell, jo ulls blaus ell verds...

    es molt i molt tendre...

    m'ha toca el cor

  • digues-li!![Ofensiu]
    quetzcoatl | 25-04-2005

    Estic en un dilema semblant, pero amb algu que he conegut fa poc. I no per aixo m'hauria de fer enrere, em sembla, i dir-li tot el que penso sobre ell! Pero quan em mira... aiiii... no son dos oceans sino dues grans esferes d'un atzabeja negrissim, que em tallen les paraules i tambe sento que se m'encongeix el cor! Pero no vull perdre el temps; vull dir-li, li dire! Perque quan passa el temps i es descontextualitza, costa molt mes i ja no significa el mateix.


    Digues-li!! DIGUEM-LOS-HI!!!

    una abraçada!

    m

    p.d. perdo si l'he pifiat amb els pronoms febles! ; )

l´Autor

Foto de perfil de Mercury

Mercury

9 Relats

20 Comentaris

11154 Lectures

Valoració de l'autor: 9.33

Biografia:
Doncs sóc una persona que va néixer a Barcelona ja farà uns anys...

Live life on the razor's edge!