GUANYADOR DEL REPTE 392 -MIRALLS.

Un relat de: REPTE CLÀSSIC

Guanyador del repte 392
tìtol Lenemic necessari
Extensiò màxima 300 paraules
proposar per: Senyortu
Guanyador:Cesc602 Cesc602

MIRALLS.

Em treu de polseguera. Des que tenia set anys no m'ha deixat estar. Quan el veig em bull la sang, em segueix a totes parts. Durant les meves passejades, de reüll, l'observo a les grans vidrieres de les tendes o als miralls dels cotxes aparcats, la seva imatge és present arreu; la seva manifestació és tan angoixant que no tinc espai íntim per a mi; el sento a la meva pell, el seu alè m'enterboleix el cap i em fa perdre el seny. Al sentir la seva veu, el meu cervell es desfà en plors. Davant meu, palplantat l'he vist nu, prepotent, excitat; la seva imatge m'ha produït repulsió, fàstic, ganes de vomitar; l'estomac s' ha arronsat en veure el seu cos, veient el seu sexe amenaçant. Són molts *anys!!. He arribat al punt de voler deixar-ho tot. Sense acomiadaments. He pensat fins i tot com: de nit, davant * la meva amiga la lluna plena, amb la fosca, a la Rambla, al balcó del Mediterrani. Saltar al buit, per trobar la pau. Estava decidida. No em quedava temps. Implacable, el seu pas em feia mal.

Ho he explicat. Em miren amb compassió i indiferència.

El pas que he donat és un altre, un pas que significa la mort d'aquell espectre, la mort si més no, la desaparició d'aquell ésser que no reconec i que no em deixava viure amb la seva presencia constant. Quan l'efecte de la medicació passi, la primera cosa que faré serà mirar-me al mirall d'en peus, nua, i veuré si encara queda algun rastre de l' Home que mai he volgut ser.
Comentaris

 • deixar "ser"[Ofensiu]
  Mena Guiga | 03-02-2012 | Valoració: 5

  El tema de sentir-se dona i ser un home és recurrent. Ha passat a ser comú. I això implica acceptació. Està bé que sigui així i que s'expliqui, una vegada més. Està bé, sobretot, destacar la valentia per voler ser el que s'és. Hi ha moltes persones que, sense ser el conflicte físic, no gosen.

 • Bon relat![Ofensiu]
  Mercè Bellfort | 01-08-2009 | Valoració: 10

  Et manté l'atenció des que comences fins que acabes imaginant qualsevol cosa menys la que és en realitat. L'element sorpresa que reserves per al darrer moment està molt ben trobat. És ben cert que un mateix pot ser el seu propi enemic, sobretot quan ets la pell i el cos de qui rebutges. Un tema molt actual i que fa pensar.
  Et felicito, Cesc, per haver guanyat el Repte amb aquest relat tan ben trenat. Ens llegim, company de tàndem, haha!
  Una abraçada.

  Mercè

Valoració mitja: 8.33

l´Autor

Foto de perfil de REPTE CLÀSSIC

REPTE CLÀSSIC

254 Relats

351 Comentaris

285537 Lectures

Valoració de l'autor: 9.58

Biografia:
Ets un/a guanyador/a del Repte? Felicitats! Aviat veuràs el teu relat publicat!

QUÈ és un REPTE ? Molt fàcil :

El Repte, és una proposta que ha sorgit entre els autors i lectors de Relats en català. Es tracta d'un exercici narratiu que combina imaginació i destresa. S'ha d'escriure un relat sobre un tema concret que tingui entre dues-centes i mil paraules, quatre de les quals estan predeterminades i cal incloure-les de forma obligatòria. El Termini de presentació dels originals el tria el Jutge, que és l'anterior guanyador. Amb una setmana sol ser suficient. Els nous Reptes es pengen al Fòrum i en el mateix post: els relats que optin a guanyar.

La persona que resulta guanyadora tria el nou tema, les noves paraules i valora els relats que es presenten al nou Repte decidint-ne el corresponent guanyador. I així successivament.

Us hi animeu ? ;)

Ets el Jutge d'aquest Repte i has decidit qui és el/la nou/nova guanyador/a del Repte ?

Bé! Ara has de publicar-lo aquí.

El nom d'usuari és: guanyadordelrepte
La contrasenya la pots demanar al FÒRUM o al correu electrònic de l'ARC (l'Associació de Relataires en Català).

Clicant AQUÍ trobaràs La PLANTILLA!


Encara no saps de què va el Repte? Fes un cop d'ull als relats que ja hi ha publicats. Per més informació, pregunta al FÒRUM!

A reptar s'ha dit!