Gràcies

Un relat de: Consol

Fa tant de temps que no escrivia res que no fos el fred llistat d'infinitius enganxats a corre-cuita a la nevera ... Corrent pel temps per no arribar enlloc . I ara , no sé , l'altre dia , buscant no sé què, us trobo , que no , que no us trobo, que m'ensopego amb vosaltres, així , de sobte, i us llegeixo i m'emociono i ric i ploro i sento.
I tinc necessitat i ho faig. Torno enrere en el temps , busco els meus poemes i hi bussejo endins . M'aturo. Me n'havia oblidat d'aquesta sensació , només porto els meus sentiments i alguns mots amb mi , usats, desgastats, certament deslluïts pel pas del temps . El cap quasi ben bé no ho sento.
Hores o instants . Surto i me'n adono que l'aire n'és ple . Inspirar i expirar, ara endins ara enfora ara endins … Com he pogut viure tot aquest temps?
I retallo i enganxo i "enviar" i punt … final. Ara enfora …
Tinc recança . Ara endins…
Algú m'ho comenta . Gràcies. Ara enfora ...


Comentaris

  • intercanvis d'emocions...[Ofensiu]
    ROSASP | 24-05-2005 | Valoració: 9

    Tens força raó, ets perds entre els versos i les línies, sembles agafar embranzida per expressar moltes coses. Entres i surts dels sentiments, de les sensacions, somrius i t'emociones amb tantes paraules que connecten directament amb el teu cor.
    Així hem començat molts i ens hem quedat enganxats per aquí i més temps tinguerem per llegir-nos, per escriure, per compartir emocions.
    Ni punt de comparació amb les llistes de la nevera, oi!
    Gràcies a tu i molt petons!

  • Òndia!...[Ofensiu]
    rnbonet | 24-05-2005 | Valoració: 9

    ...Sentiments, emocions, prosa alegre, contínua... Vaig i torne... I un doll de paraules precises per fer el reflex d'una ànima sentida i corprenedora...
    Has fet un exercici de coneixement "relataire" perfecte!